Tänään treenattiin oikeassa "monsuuni" ilmassa, hirvittävän kosteaa ja lämmintä! Onneksi tuli laitettua kumisaappaat jalkaan sillä maasto oli ihan märkää kaatosateen jäljiltä. Tallattiin n. 100 metrin rata ja meitä oli kolme treenaajaa tällä kertaa mutta hyvin saatiin treenit aikaan. Maasto oli oikealla puolella tiheää ja mäki laski alas pellolle. Oikea puoli taas ylämäkeä, kivikkoista päättyen soramonttuun. Otettiin ensi pari tuuli-ilmaisua Miran Sissille ja sen jälkeen Suski aloitti. Hyvin teki töitä Demi ja suoritui hienosti kallioisesta lähipiilostakin. Rudy oli tänään huomattavasti paremmassa ja sopivassa vireessä. Tosin tein ennen treenejä esineruudun. Ei haukkunut ja kuljetus k-linjalle ok, tosin  merkkasi heti oikealla olevan mm:n kun kääntyi heti siihen suuntaan ilmaa haistellen.

Rudylle 4 maalimiestä ja neljä pistoa. Kaikki hyvin piilossa 50 m.  ja suorapalkat, ensin cesarit ja sitten lelut.
1 mm oikealla alamäessä > hyvin lähti ja hyvä pisto, otti lelun mutta ei syönyt mitään!
2 mm vasemmalla ylämäessä > hyvin lähti mutta kääntyi takaisin, toinen lähetys kauempaa merkiltä > nyt hyvin, lelun otti mutta ei syönyt mitään
3 mm oikealla kuusikossa alamäessä > lähetin 10 m. ennen merkkiä ja lähti hyvin, teki hyvän piston (laatikon) > otti lelun mutta ei syönyt
4 mm vasemmalla ylämäessä, soramontun reunalla > lähetin ensin merkin kohdalta ylämäkeen isojen kivien välistä, mutta kääntyi takaisin > toinen lähetys samasta kohtaa mutta lähempää kivien jälkeen, eteni ylös saakka mutta tuli takaisin > kolmas lähetys merkiltä taaksepäin k-linjalla n. 5 metriä > nyt lähti hyvin ja sain ilmeisesti hajun ylhäällä > tämä oli hyvä pisto > otti lelun mutta ei syönyt

Tästä opimme taas että palkkana pitää olla lihapullat jotka annetaan kädestä. Ei syö rasiasta mitään! Hyvät treenit muuten.

Treenien jälkeen vielä pieni lenkki ja tottista (palkaksi ne cesarit). Sivulletuloja ja seuraamista (hidasta, nopeaa, juoksua ja käännöksiä). Käännöksissä liikaa tilaa, seuraamisessa edisti mutta loppua kohti parani huomattavasti! Juoksussa paikka oli hyvä!


Esineruututreenit

Talloin oikein kunnon 50 x 50 ja vein 5 esinettä ruutuun. Tietenkään ei tuullut mistään suunnasta ja ilma seisoi. Yksin talloessa menee yllättävästi aikaa tuon kokoisessa alueessa. Laitoin kolme esinettä taakse, molempiin takakulmiin ja keskelle. Sitten muut keskelle poikittain.
Hieman oli kierroksilla kun otin autosta ulos, mutta ei haukkunut kertaakaan! Lähetys ruutuun sujui ihan mallikkaasti ja eteni suoraan vasemmalle takakulmaan. Pyöri siellä hieman ja taisi vaihtaa takakulmien esineitä koska toi kuitenkin sen takana keskellä olevan esineen. Hienosti Rudy ja nyt oli myös hyvä luovutus! Karvapallo palkaksi! Jee :)