Agilitytreeneissä treenattiin tällä kertaa aitoja ja hallintaa. Mielenkiintoinen rata.
Sari oli laatinut radan kolmosluokan yhdestä radanosasta se olikin todella haasteellinen.
Hyvät treenit kaikinpuolin, ohjaajan pitää vaan muistaa pitää katse koirassa ja reagoida liikkeisiin nopeammin. Ohjaaja jää hyvinkin helposti radalla koiran eteen, tämä pitäisi kyllä jo muistaa! Keppejä otettiin ns. "väärältä" puolelta ja sehän tuottikin ongelmia,  hhmm ... Nyt täytyy laittaa kepit omalle pihalle taas ja treenata tuo väärä puolikin kuntoon.

Treenien päätteeksi otettiin vielä PK-hyppyesteitä kera noudon. Rudi oli kytkettynä hihnaan (hihna siis ohjaajan kädessä) kun harjoiteltiin A-hyppyä, heitin kapulan esteen yli ja kiipeä käskystä koira ylitti esteen, otti noutokapulan ja samalla tavalla kytkettynä kiipesi takaisin, kapulan irrotus ja lelu palkaksi.
Tätä toistettiin muutaman kerran niin varmasti oppisi tekemään hypyn ja noudon, tuomaan kapulan kiipeämällä esteen yli takaisin kohti ohjaajaa eikä kiertämään estettä. 
Lisäksi kokeiltiin myös metrinen hyppyeste. Rudy on aikaisemmin hypätessään ponnistanut aina esteen päältä ja hyppytekniikka ei ole muutenkaan kovin kaksinen, johtuen osoittain kyllä tumpelosta ohjaajasta. Nyt tein niin että jätin koiran ja menin itse esteen taakse, näytin selvästi lelua ja annoin käskyn, nyt hyppäsi ilman ponnistusta mutta alastulo oli ihan kamala, meni maata myöten muksis maksis. Uusi yritys samalla tavalla meni jo vähän paremmin, otettiin muutama toisto niin että hyppy ja alastulo oli hyvä.