Tiinan kanssa tehtiin Rudylle esineruutu. Tähän mennessä kaikki treenit ovat menneet päin honkia joten hieman skeptisesti suhtaudun myös tämän illan ruutuun. Tiinan ideana oli että saadaan onnistumisia viemällä useita sellaisia esineitä joita Rudy ei tapa ruudussa.
Tallottiin kaistale reilu 5 m. x 50 ja merkattiin kulmat. Tiina vei esineet takalinjalle ja hain sillä aikaa koiran autosta. Palkkasin heti autosta ulos ottaessa tennispallolla, oli sopivassa mielentilassa koska malttoi leikkiä pallon kanssa. Näin päästiin lähemmäs ruutua ja sain puettua liivit ylle.
Kuljetus ruudun reunalle meni suht ok (joku PK harrastaja varmaan tästä mykistyisi täysin kun koira ei ole hallinnassa :-O). Laiton menemään ruutuun keskeltä. Lähti innokkaasti ja juoksenteli ruudun takaosassa myös. Näytti siltä että tulee taas takaisin apuja hakemaan ja käänsin jo selkäni  mutta Tiina sanoi että sillä oli esine suussa mutta se oli niin pieni etten havainnut sitä. Hieno luovutus ja SÖI palkaksi saadut LIHAPULLAT  (tämä on ihme!) sekä liäksi vielä loppupalkaksi karvapallo lelu josta tulikin pian kesähattu! Voi jee miten hienosto! Miljoona kiitosta Tiinalle!
  

Lisäksi on vielä pakko mainita ettei haukkunut kertaakaan kun otin koirulin autosta ulos!