Katriinan kanssa PK-tokot ennen agilityjä. Ihan hyvää "lämmittelyä" Rudille ennen varsinaista agirataa.

Tänään menikin tottikset loistavasti. Pääsi kerran haukkumaan ja heti samantien autoon jäähylle. Sitten uusi yrittäminen seuraamista, noutaminen, A-este, jonka kiersi kerran, muuten hyvin eikä jyystellyt kapulaa lainkaan. Lopuksi tehtiin vielä ilmoittautuminen "laina-nameilla" sekä naksulla ja eipäs haukkunut kertaakaan tässä.
Kokeillaan tätä nyt myös seuraavillakin kerroilla. Hienoa!

Agilityt meni muuten hienosti, mutta, puomille ei suostunut menemään, yritettiin lelun kanssa uudelleen ja päästiin puomi alas hienosti kolmannella kerralla. Muistissa vielä voimakkaasti se putoaminen. Voi, on se vaan kuitenkin niin herkkispoika. Tuli vauhdilla kepeille ja siitä jäi muutama väliin, niitä hinkattiin, johan sain siinä koiran kierroksille ja haukkumaan. Muutamaa ohjaajan mokaa lukuunottamatta saatiin tehtyä esteet ok. Täytyy kyllä sanoa että mielettömästi on itsellä kehittynyt tuo radalla etenemisen taito, muistaa jopa joka kerralla minne suuntaan ollaan menossa kun saisi vielä tuon ohjaamisenkin ruotuun niin että kädet osoittaisi oikeaan suuntaan Nauru

Perjantai-iltana ei sitten tehty yhtään mitään vaan käytiin pelkästään lenkillä pumppuaseman takametsissä, oli hieno ilta ja aurinko oli melkein punainen ennenkuin laski keltaisen pellon taakse. Olipa henkeäsalpaavan upea näky.