Majalla tottistelemassa iltahämyssä, upea auringon lasku ja lämmin ilma. Rumppasen kanssa tehtiin vähän pidempää seuraamiskaaviota. Edistää taas jonkun verran. Täytyy puuttua tähän. Otetaan jälleen peruuttamisaskel- kuvio mukaan.
Hyvin kesti muuten ilman välipalkkaamista. Tänään oli palkkana tennispallo. Tämä lelu toimi ehkä paremmin kuin narupallo!
Sitten otettiin liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, hyvin!
Tasamaanouto -palkaksi kapula, tämä hyvin
Hyppyeste - hyppäsi ja kolautti takajalat kunnolla, ei jää yhtään varaa telineen ja koiran väliin.
A-este, meni hyvin
Otettiin vielä lelun kanssa hyppyestettä (metrinen), nyt ei lähtenyt hyppäämään ollenkaan ja piti avittaa lelun kanssa.
Kiersi esteen muutaman kerran takaisin tullessa. Lopuksi saatiin kunnon hyppy niin että menin itse lelun kanssa esteen toiselle puolelle ja näytin kädessäni olevaa palloa ja hyppy käskyllä koira tuli esteen yli ja heitin pallon samantien maahan. Ihan hyvä mutta kyllä se läheltä estettä hipoo ja on ihme jos ei satu takatassuihin :(
Tämän jälkeen otettiin vielä ilmoittautuminen nameja syötellen ja  hyvin meni, ei haukkunut tässä kertaakaan. Lopuksi vielä paikallamakuu, josta nousi heti istumaan kun jätin koiran, uusi yritys, nousi jossain vaiheessa istumaan ja rapsuttamaan itseään kun häiriökoira tuli kentälle. Vielä uudestaan ja nyt saatiin onnistunut paikallamakuu. Olisi pitänyt viedä koira välillä autoon ja ottaa paikallamakuu vasta sen jälkeen.
Tyhmyydestä sakotetaan :(

Muuten treenit meni kivasti ja Rupsu ei ollut tänään niin kierroksilla kuin yleensä.Tehtiin vielä lopuksi pikkulenkki iltahämyssä koirien kanssa.