Ehkä ei pitäisi tehdä silloin mitään kun tuntuu että itsellä ei ole sellainen päivä jotta olisi mukavaa treenailla, lisäksi vielä oli sellainen olotila että tulee kipeäksi. Rudi oli kuitenki ihan mukavassa mielentilassa, mutta pääsi silti haukkumaan, oma moka!
Tehtiin seuraaminen, toiseen suuntaan edisti tosi paljon, luuli varmaankin, että olen laittamassa eteen lähetykseen sitä, höh! Otin lyhempää pätkää. Sitten liikkeestä istuminen, ei istunut! Uusi yritys, ei istunut. Otin sitten ihan yhden askeleen ja käsky, nyt toimi hyvin. Olipa itsellä tässä konseptit ihan sekaisin! No sitten tehtiin pidempi pätkä seuraamista ja jossain kohtaa meni hyvin, eikä edistänytkään kamalasti.
Tasamaanouto, ihan ok, jyysti palkkakapulaa, mitä ei ole tehnyt vähään aikaan, ilmeisesti paineistui taas jonkun verran kun huomasi että ei osannut tehdä oikein istumista. Sitten metrinen este, ei lähtenyt hyppäämään lainkaan. Otettiin matalammalla esteellä, hyppäsi hienosti ja toi kapulan hienosti. Ei tehty tällä kertaa enempää.
Pitää yrittää paikata estehyppyä tuolla matalalla esteellä ja katsoa miten tilannne etenee eli työsarkaa rittänee ...

Käytiin vielä treenien päätteeksi pikku lenkillä illan hämyssä ja kotona huomasin että olin hukannut talutushihnan kentälle, ei muuta kuin takaisin taskulampun kanssa ja sieltähän se löytyi.