Maanantai-iltana majalta tullessani huomasin että Rudy ontuu oikeata takajalkaa! Voi kurjuus! Yritin tunnustella mutten mitään löytänyt eikä koirakaan ilmoittanut että joku kohta olisi kipeä. Antoi ihan hyvin tutkia jalan. Tiistaina ontui hieman ja jossain kohtaa se näkyi mutta esim. tuli rappuset ylös ihan normaalisti. Tiistai -ilta meni majan talkoissa ja illalla tehtiin ihan pieni pissalenkki. Saatiin aika eläinfysikaaliseen, onneksi näin pian. Rudylla on oikea lantio niin jumissa että kylkiluut eivät ole ihan kohdakkain! Apua! No sitä sitten venytettiin ja ilmeisesti hieman helpottaakin.
Nyt jatketaan hoitoja niin kauan kunnes jumitukset on poissa! Mitään rasittavaa ei saa tehdä, treenikielto toistaiseksi kolmen viikon ajan.
Tässä tarvitsee fysioterapeuttia myös emäntä! Niskajumitus taas sitä luokkaa että heijastelee joka puolelle. Ei tuonut helpostusta toukotyötkään vaan päinvastoin! Tuleepahan sitten kerralla kuntoon koira & emäntä

Fysioterapeutti sanoi että  tuossa lantiojumituksessa eivät kaukokäskyt onnistu eikä liikkeestä istumiset , eli syy siinä miksei  suostunut tekemään niitä vaikka osaa ihan hyvin käskyt ! Olipa tyhmä ohjaaja kun ei itse aavistanut että selkä on tuommoisessa kunnossa. Voi Rudy parka millaisen emännän olet saanut
Lisäksi fys.terp. kysyi että mitä ruokaa Rudy syö, kun paksun karvapeitteen alta törröttävät kylkiluut! Kyllähän se näytti aika laihalta kaipparilta kun se pestiin pääsiäisen aikana. Pitää varmaan hiukan lisätä nappuloita kun taas päästään treenaamaan, tosin kuin emäntä, joka voisi vähentää irtokarkkien määrää.