Loppuviikko olikin sitten kiireinen, ei juuri ehditty paljoa harjoittelemaan. Agilitytreenitkin jäi väliin tältä viikolta. Etupäässä mattojen pesua, suursiivousta ja sukuloimista. Toki ehdittiin lenkkeilemään vaikka helteiset säät verottivatkin lenkin pituutta ja aikaa.

Hakumetsässäkin oltiin mutta ei kovin isolla porukalla. Nyt oli paikka uusi maasto aika kumpuilevaa ja tiheää. Päätin ottaa Rudille neljä mm ja yhden tyhjän piston, jonka tein avoimeen maastoon oikealle puolelle.

Koiruus piippasi ennen treenejä autossa melkoisesti ja kävi jokusen verran taas kierroksilla kun mentiin ilmoittautumiseen. Nyt laitoin liivit päälle juuri ennen ilmoittautumista. Sain sen istumaan kuitenkin ilmoittautumisen ajaksi.

mm vasen puoli, valmiina piilossa, suorapalkka - lähetys hyvä, pistona hyvä
mm oikea puoli, tyhjä - ensimmäinen lähetys ihan vino, toinen lähetys parempi, ei kuitenkaan ihan mennyt 50 m. asti ja tyhjä jäi hieman lyhyeksikin- mutta teki kuitenkin ihan hyvää työtä
mm vasen puoli, valmiina piilossa, suorapalkka - lähetys hyvä
mm oikea puoli, valmiina piilossa teltassa, suorapalkka - ensimmäisellä lähetyksellä teki marjamatkan, ei saanut hajua, toisella onnistui
mm vasen puoli, valmiina piilossa risukasassa - ensimmäinen lähetys- tuli takaisin keskilinjalle kun kuuli että mm tuli edellisestä piilosta keskilinjalle ja reagoi siihen- toinen lähetys meni paremmin vaikka lähetin sen vinoon piilomerkistä - teki muuten todella hyvää etsintä työtä.

Kommentit:
Pitää olla vielä tarkempi lähetyksissä ja hermoilla keskilinjalla vähemmän. Lähetykset oli hyvät ja Rudilla oli nyt entistä enemmän motivaatiota etsimiseen. Kiitokset maalimiehillä että tämä on sujunut näin hyvin!

1248420634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e