Melkoisen kosteassa säässä treenailtiin kentällä eteenlähetystä ja noutoa.
Vettä tihuutteli ensin vain nimeksi mutta saatiin sitä oikein reippaastikin että tuli kastuttua kunnolla.Olisi pitänyt varautua sadeasuin. Noutamista otettiin erikseen, tasamaa noutona, kylläpä kuumenee kapulasta. Kapula koiran ja ohjaajan välissä, matkaa n. 5 m., täytyy nyt ottaa lyhyeltä matkalta ja palkkaa nopeammin ettei pääse yhtään jyystämään kapulaa. Seuraavaksi teen vain nostotreenejä.
Eteenlähetyksessä jätin koiran kentän laidalle odottelemaan ja vein hetsaten jalkapallon kentän laidalle.
Lähetin koiran, eteni vauhdikkaasti lelulle, muutama toisto ja sitten kokeilin liittää siihen myös maahanmenon. Lelun hämäysvienti (niin että etenee riittävästi), lähti hyvin ja käskystä meni maahan.
Upea juttu!  Samalla saatiin häiriötäkin kun ensimmäisessä lähetyksessä puskasta pöllähti iso pupujussi. Eipä ne puput paljoa Rudya kiinosta, onneksi.

Sunnuntain lenkitykset jäivät myöhäiseen iltaan, päivällä saadun siivousvimman vuoksi. Lenkin yhteydessä otettiin lyhyitä seuraamispätkiä ja lopuksi hämärässä "yhden esineen" esineruutua. Talloin vain kapean kaistaleen, 15 m x 50 m., vein kuitenkin 3 esinettä, molempiin takakulmiin ja yhden keskelle. Lähti raketin lailla ja meni suoraan vasempaa takakulmalmaan ja toi esineen sieltä. Se oli helppo koska näki selvästi esineiden paikat ja laitoin ko. esineen viimeisenä. Loput esineet haettiin yhdessä vesisateessa ja melko hämärässä.