Tänään keskityttiin erityisesti noutamiseen mutta otettiin myös muutakin. Rudi otettiin autosta ulos ja samantien käsky istu ja palkka. Tällä tavalla saa lelun kanssa purkaa ensin itseään. Sitten seuraavaksi lennosta seuraamista ja lelu taskuun nopeasti siinä samalla. Seuraamisessa edistää ja painaa aika paljon jalkaan. Seuraamsikuviota toistettiin muutaman kerran.
Sitten sivulle käsky ja palkkaaminen, tässä kohtaa haukahti ensimmäisen kerran ja laitettiin se pissalle sivummalle ja sieltä suoraan käsku sivulle ja palkka. Sitten autoon. Jälleen uusi kierros ja taas ensin seuraamista ja liikkeestä istuminen. Tämän jälkeen noutamista niin että kapula jäi meidän väliin. Tuo käsky ja välittömästi jäi jyystämään kapulaa, otettiin uudelleen ja nyt paremmin mutta paras lelupallokaan ei korvaa Rudin mielestä ihanaa kapulaa! Katriina ratkaisi ongelman seuraavasti: kapulasta pitää saada normaali, niin että sen merkitys ei ole lelua suurempi, kapulaa ei saa piilotella vaan annetaan sen jyystää sitä niin kauan kunnes sen merkitys vähenee.
Nyt kokeiltiin niin että heitin kapulan maahan ja vapaa käskyllä sai kapulan. jyysti sitä jonkun aikaa ja sitten toi sen minulle ja taas kapula palkaksi ja toi sen minulle uudellen ilman jyystämistä! Tätä toistettiin jonkun aikaa ja sitten otettiin tuo käsky mukaan ja todella hienosti toi kapulan ja luovutus upea! Sitten autoon. Tätä hämmästeltiin koska ajattelimme että jyystää kapulaa koko illan ja ihan säpäleiksi asti! Mahtavaa tuo Katriina, osaa kyllä tulkita koiraa upeasti!