Alkuperäinen suunnitelma oli ottaa seuraamista, hyppyesteet (A ja tasaeste) sekä noutaminen mutta kun ei päästykään estepaikalle kisojen vuoksi niin sitten oli vaihdettava suunnitelmaa.

Eli nyt tehtiin seuraaminen, liikkeestä maahanmeno, paikallamakuu ja noutaminen.

Rudy osalta otettiin tänään seuraamista, joka sujui huomattavasti huonommin kuin eiliset seuraamiset, edisti aika paljon ja rupesi vinkumaan.
Liikkeestä maahanmeno meni tosi hyvin mutta edistää suoraan seuraamisessa ihan hirvittävästi.
Seuraamisen jälkeen piti ottaa paikallamakuuta mutta kun laitoin sen maahan, alkoi haukkumaan eli samantien vein sen autoon. Katriinan Hyrrän piti olla häiriökoirana Rudille mutta Hyrrä pääsikin treenaamaan nyt kun yksi mustaturkkinen oli jäähyllä autossa.

Uusi yritys eli seuraamista ja siitä sitten paikallamakuuseen. Jätin koiran ja kävelin eteenpäin n. 20-25 m. (ei haukkunut). Oli tosi hienosti. Tämän jälkeen noutaminen. Tehtiin taas niin että laitoin koiran istumaan ja vein kapaulan meidän väliin. Palkkakapulan näyttäminen ja käsky. Hienosti ja hyvä luovutuskin. Ei otettu enenpää.

Sitten tehtiin esineruutu:
Tallottiin kaistale ja Rudille vietiin valmiiksi yksi vieras esine. Otin autosta ulos ja sanoin istu käskyn niin heti rupesi haukkumaan ihan hirveesti!
Ei muuta kun autoon takaisin vähäksi aikaa ja uusi yritys. Ilman käskyä liivit nopeasti päälle ja esineruutupaikalle.
Tiesi kyllä mitä ollaan tekemässä. Lähetin sen ruutuun oikeasta reunasta ja todella hyvin teki nyt töitä ruudussa ja toi lopulta esineen. Hyvä luovutus ja karvapallo palkaksi. Palkkaantu tosi hyvin tästä uudesta lelusta kun yleensä ei mikään palkka tässä toimi.
No, esineruutu meni nyt hyvin vaikka tarkoituksena oli saada Katriinalta komennentteja ja neuvoja meidän viimeaikaisempiin esinetreeneihin. No ei auta valittaa, hienot esinetreenit Hymy