Vaihteeksi nurmikentällä ensin tokohömppää kun haukkumiseltaan pystyi ja kykeni tekemään. Eli autosta ulos ottaessa en ehtinyt antaa käskyä kun rupesi haukkumaan ja sitä jatkui vaikka välistä laitoin takaisin autoon. Saatiin kuitenkin aikaan hiljainen hetki jolloin pystyi tekemään sivulle tuloja ja kontaktia, lyhyttä muutaman askeleen seuraamista.
Nurmikentän toisessa päädyssä oli agility - ja tottistreenit. Ei niistä mitään häiriötä ollut eikä Rudi välittänyt vaikka sieltä kuuluikin ilosia ja innokkaita koirien haukahduksia.

Tein ruudun ja vein pallon ruudun takaosaan. Lähetin 20 m. päästä, hyvin lähti ja eteni suoraan ruutuun. Sitten hämäyspallo ja latoin uudelleen ruutuun. Hyvin lähti ja eteni myös mutta kävi maahan ruutuun. No tätä sitten hinkattiin niin että saatiin yksi onnistunut seisominen ruudussa.
Noutaminen (hajustetulla kapulalla) tämä meni hyvin! Ei edes jyystänyt palkkakapulaakaan.

Sitten vein autoon takaisin, koska kävi nyt jo kierroksilla ja rupesi haukkumaan ja haistelemaan pusikkoja.Toisella kierroksella tein taas suunnitelman mukaisesti eli autosta ulos, käsky, vapautus ja pallopalkkaa.Sivulle tuloja ja kuljetus kentälle ihan hyvin nyt. Tein vain seuraamista, pidempää, lyhyempää pätkää, käännöksiä, ilmoittautuminen ja taas seuraamista, väliin teki jotain epämääräisiä käännöksiä mutta muuten meni hyvin! Ei juurikaan edistänyt tai pomppinut vieressä, hieman kontaktin pito "hyytyi" jossakin kohtaa.
Lopuksi tehtiin vain hengailua ja palkkasin siitäkin. Nyt oli hyvä!

Kyllä tuo haukkuminen jotenkin tuohon kenttään kokonaisuutena liittyy, koska sama homma aina, vaikka miten suunnittelee niin rupeaa haukkumaan!