Maanantai-iltana käytiin Tiinan ja Duun kanssa ihan järkyttävässä sumussa lenkkeilemässä. Meillä molemmilla oli nyt tehokkaat otsalamput ja ei niilläkään nähnyt paria metriä edemmäs! Autolla ajaessa ei nähnyt metriä pidemmälle ja pitkillä valoilla ei senkään vertaa, lisäksi tie oli jäässä joten kieli keskellä suuta päästiin montulle ja takaisin.
Kotona tehtiin hiukan tottista iltaruualla. Kaukokäskyt menee nyt loistavasti :)
Tunnarikapula saa edelleen tunteet kuumenemaan niin koiralta kuin emännältä. Se on kyllä taitolaji ja vielä opettaa se niin ettei vietikäs koira siitä liikaa kuumene.Nouto tavallisella kapulalla sujui hienosti.

Tiistai-ilta meni siivouksen merkeissä ja Rudy pyöri jaloissa ja toi lattialta tavaroita hienosti. Imurointi on aina oma haasteensa. Ei tarvitse kuin itse päästää imurin tapainen ääni ilmoille niin heti hyökkää letkun kimppuun!
Onneksi uskoo "ei" käskyä ja siirtyy muualle häiriköimästä. Oikea "äidin pikkuapulainen".

Keskiviikkona käytiin Tiinan kanssa Topia ja Chiliä moikkaamassa Prismassa. Kotona tehtiin Rudin kanssa vielä pikkulenkki korttelin ympäri. Olipas tosi pimeää, kierrettiin puiston reunalta eikä eteensä nähnyt juuri mitään. Korkean heinikon takaa huomasin pitkän miehen joka seisoi kävelytien reunassa. Rudy ei huomannut ensin mutta sitten kun mies lähti kävelemään yks kaks vauhdikkaasti sauvojen kanssa niin rupesi haukkumaan. Itsekin hieman säikähdin!
Lammella vielä asustelevat sorsatkin säikähtivät Rudin ääntä ja pyrähtelivät lammen toiseen päähän. Huh, voisi tulla hieman lunta niin olisi valoisampaa.

Kotipihan nurmikolla tehtiin vielä lihapullapalkalla seuraamista ja liikkeestä maahanmeno, luoksetulo. Ainakin tassuista lähti isommat savipaakut pois.