Otin kotiin tullessa ensin merkille lähetystä ja tunnaritreeniä. Merkin kiertäminen oli näköjään muistissa kun onnistui hyvin tällä kertaa.
Sitten otettiin tunnarikapula treeniä Sormusen Virven antamien ohjeiden mukaisesti elikäs kun tahtoo jyystää tunnarikapulaakin niin sitten treenataan pitoharjoituksia. Eli kapula maahan Rudin eteen ja nosta käsky ja palkkaus tosi nopeasti ettei yhtään ehdi jyystämään sitä!
Palkkana oli Lidl:n salamiherkkumakkarat (ainakin Rudyn mielestä). Sitten täytyikin lopettaa kun alkoi kiihtymään liikaa.

Virven, Huiman ja Tomeran kanssa treenaamaan. Tein esineruudun, silläaikaa Virve teki jäljen Tomeralle. Otettiin Rudylle pari ilmaisuaharjoitusta suorapalkalla niin että Virve meni piiloon kiven taakse.  Laitoin Rudylle rullan kaulaan ja Virve palkkasi heti kun saapui piilolle. Tämä meni hyvin eikä yrittänyt yhtään ottaa rullaa suuhun !
Nyt pitää jatkossa keskittyä noihin suorapalkkoihin että saadaan tuo rullailmaisu taas toimimaan.
Huima oli vanha tekijä esineruudussa ja ihan elementissään, toi kaikki kolme vierasta esinettä hienosti! Hyvä Huima :)
Sitten tuli Tomeran vuoro. Vein esineen niin että Tomera näki selvästi minnepäin esine laitettiin (keskelle ruutua). Hienosti toi esineen ja otettiin vielä uudelleen samalla tavalla, tosi hyvin.  Virve näytti lelua ja luovutuskin oli hieno.  Tämän jälkeen Tomera pääsi jäljestämään. Menee hyvin jäljellä ja käyttää hyvin nenäänsä, myös kepit hienosti! Kyllä nuo porokoirat ovat hyviä, ihan katteeksi käypi  Silmänisku
Sitten oli Rudin vuoro tehdä temput esineruudussa.
Virveltä saatiin lainaksi kaksi esinettä. Otin Rudyn autosta ulos ja yritin saada sen haukkumatta esineruutupaikalle pallon kanssa. No ei ihan onnistunut seuraaminen, niin kiihkeätä oli mutta ei haukkunut! Lisäksi häiriötä oli parista lenkkeilijästä.
Rudy näki kun Virve vei kolme esinettä takalinjalle, molempiin kulmiin ja keskelle. Lähetin sen suoraan kohti vasempaa takakulmaa. Pyöri hetken aikaa takalinjalla ja toi esineen ja luovutuskin oli hieno. Lähetin sen uudestaan kohti vasempaan merkkiä ja eipäs lähtenytkään vaan teki pari kertaa sen minkä luulin jo unohtaneen eli ei vaan lähden etenemään ruutuun vaan kääntyy takaisin ja tulee sivulle odottamaan uutta käskyä. Laitoin Rudyn maahan ja otin itse pari askelta ruutuun kohti takakulmamerkkiä ja lähetin sitten uudelleen. Nyt lähti hyvin ja toi toisen esineen, luovutus ei mennyt nyt ihan nappiin. En ottanut enää kolmatta esinettä. Virven kanssa mietittiin että oliko nyt syynä tähän se että esineet näytettiin sille ja kuumeni siitä liikaa, mene ja tiedä ?!!?!?

Täytyy kysyä tätä joltakin viisaammalta, vaikka Katriinalta!

Lopuksi mentiin lenkille, tosin Tomppa sai jäädä autoon kun sillä oli juoksu alkanut.