Tänään oltiin samassa maastossa kuin eilen, onneksi Tiinakin pääsi paikanpäälle koutsaamaan meitä. Mukana olivat Tiinan lisäksi mm:t Mira, Marko ja Suski. Rudylle tehtiin nyt samanlainen harjoite kun eilinen oli, eli suorapalkat, neljä maalimiestä valmiina ja mukana yksi tyhjä pisto.

Ilmoittautumiseen kiihtyi vaikka yritin saada lelulla reviteltyä ensin. Namit eivät kelvanneet tänään. Sivulla istui ilmoittautumisen ajan ok. Siitä  sitten heti lähetys oikealle puolelle, lähti tosi hyvin ensimmäiselle pistolle. Keskilinjalle tullessa jäi haistelemaan maata, ja juoksenteleli oudosti edestakaisin, ihan kuin olisi etsinyt kadottamaansa lelua mutta ei sitä ollut, ihan outo juttu! Tuli mieleen ensin että eikö se näe kunnolla mutta en tiedä mikä oli. Silmät on peilattu kahteen kertaan eikä niissä pitäisi olla mitään! No, täytyy tarkkailla tätä ...
Toinen pisto oli tyhjä, teki hyvän kaarroksen takana ja lähdin itse juoksemaan keskilinjaa eteenpäin jolloin koira tulikin minun takaa eli tämä meni hieman mönkään mutta oli käynyt  kuitenkin tarkistamassa etukulman. Kolmas pisto, mm piilossa teltassa -lähti hyvin mutta nenä ei ollut käytössä, eteni tosi syvälle metsään ja kaarsi sieltä takaisin päin ja sitten vasta sai hajun. Neljäs pisto - mm valmiina risupiilossa, lähti tosi hyvin, teki ihan pienen kaarroksen muuten eteni suhteellisen suoraan. Viiden pisto -uusi tyhjä, ihan sama juttu, kun lähdin juoksemaan koira tuli takaisin ja teki tosi huonon tyhjän (ei olisi pitänyt ottaa). Kuudes pisto- mm piilossa kuusikossa, verkon alla, tosi hyvä suora pisto.
Tänään oli kolmannet treenit peräkkäin kun ei tehnyt yhtään marjamatkaa, lukuunottamatta tyhjää pistoa mutta sitä ei lasketa tässä tapauksessa ;)
Kommentit:
Lähetykset hyvät, koira teki suhteellisen suorat pistot. Tyhjälle pistolle pitää muistaa varmistaa että on varmasti takana ja edetä sitten keskilinjaa pitkin ja mennä koiraa vastaan palkkaaman se.  Lisäksi pitää huomioida tarkemmin oma käyttäytyminen. Seuraavalle kerralle koetan varata mukaan ilmoittautumiseen jotakin superhyvää namia, josko syöttämistä rauhoittusi hieman. Muuten hyvät treenit!