Agilityssä meillä oli Heidin ja Ekin tekemä rata, se oli hyvä. Rata tehtiin pätkissä. Harkat meni suht ok, kepit meni kerrasta hienosti samoin A- ja puomi. A-esteen jälkeen oli melkosen hankalat (meille siis) aita kuviot ja eihän siitä ensimmäisellä ohjausyrityksellä selvittykään. Aika hankalaa mutta erittäin kehittävää tänään. Se hyvä puoli tässä on että radanlukutaito kehittyy kummasti.

1249306020_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Illalla kotona otettiin taas hieman kotitottista. Tokoeste hyppy oli hyvä samoin nouto. Merkille lähetyksessä jäi ihan liian vinoon ja  lähetin sen sinne uudestaan. Lähetyksessä pitää ruveta pidentämään matkaa. Kaukokäskyissä meni jotenkin sekaisin tai tein itse jonkun ylimääräisen kiemuran kun istu -käskyn tilalla nousi tosi upeasti seisomaan ;) Näin siis tänään.

Perjantaina illalla saatiin vettä niskaan lenkillä oikein kunnolla, satoi ensin ihan kaatamalla ja sitten tihuutti koko loppumatkan. Jälkikeppitreeniä otettiin lenkin yhteydessä ihan erikseen ja kyllä vaan kolme keppiä löytyi ihan hienosti tällä kertaa. Täytyy vielä kuitenkin tehdä seuraava jälkitreeni vielä ilman niitä.

Sunnuntaina olimme katsomassa Forssassa Piirinmestaruuskisoja haun ja jäljen osalta. Ihan mielenkiintoinen ja opettavainen päivä, Kiitos Tiinan että pääsin mukaan kokeeseen :)