Tiistai -iltana pyrähdimme maastoon ja teimme nopsat treenit. Ihana ilta, aurinko paistoi lämpöisesti vielä. Tallottiin reilu 100 m. ja meitä oli tällä kertaa neljä paikalla.  Rudyn kanssa tein 4 pistoa suorapalkkoina, 3 lihapullat  1-3 ja viimeiseltä maalimieheltä lelu.
Lihapullien kanssa pitää olla nopea, ettei pääse "lähtemään" maalimieheltä ilman palkkaa. Heti kun tulee maalimiehen luo, pitää lihapulla olla jo kädessä tarjolla, jos empii liian kauan, koira lähtee kyllä vikkelästi takaisin keski-linjalle.

Niina ekalla pistolla puoliperäänjuoksuna 40 m.

> lähti rakettina Niinan perään ja söi sekä otti lelun.

Suski valmiina tokalla pistolla 50 m. .
> lähetin merkistä hieman taaksepäin niin että varmasti sai hajun, silti teki ihmeellisen koukkauksen ennen piiloa
oli syönyt lihapullan

Niina mäen päällä kivien takana valmiina 40 m. > lähetin merkistä takaisin päin k-linjaa niin että saatiin hyvä paikka ylämäkeen > hyvin lähti ja oli tehnyt hyvän piston, otti lihapullan ja lelun.

Suski valmiina vikalla pistolla > lähetin ensin merkin kohdalta mutta ei ilmeisesti saanut hajua, huusin takaisin ja laitoin taas merkistä taaksepäin, hyvin lähti sekä teki hyvän laatikon, otti lelun.

Tänään oli taas hyvässä vireessä, pystyin syöttelemään autolla ja lelulla tuomaan k-linjalle, tosin lihapullalla menisi paremmin jos malttaisi syödä.

Hyvät treenit muuten !