Tukka putkella töistä kotiin ja treeneihin. Oltiin samassa paikassa kuin kaksi viikkoa sitten. Tällä kertaa oli Kompan Ulla koutsaamassa meitä.
Otin jälleen Rudyn viimeisenä ja autot oli aika lähellä (liian lähellä) keskilinjaa joten koira ehti siellä sopivasti kerätä kierroksia. Hitsi miten tyhmä sitä on! Nyt täytyy jättää auto sen verran kauas ettei äänet kuulu. Tässä siis lopputulos kun otin sen autosta ulos, pääsi haukkumaan juuri ennen ilmoittautumista ja oli aika täpäkkä muutenkin ja siten tuli roiskaistua koira ensimmäiselle pistolle. Kuljetus k-linjalla ei ihan mennyt onnistuneesti vaan yritti karata metsään. Suorapalkat ja palkkoina lelut.

Kolme pistoa seuraavasti:

1. Maalimies oikeassa etukulmassa 50 m. -> ensimmäinen lähetys -> lähti hyvin ja eteni takalinkalle asti mutta kääntyi vasemmalle kohti 3 piiloa, kutsuin takasin ja lähetin uudelleen- > nyt lähti hyvin suoraan kohti etukulmamerkkiä -> loistavaa
2. Maalimies oli Ullan piilossa n. 25 m. ovi auki -> hyvin lähti ja meni suoraan piilolle tarkistamaan -> hyvä
3. Kolmannelle mm tuli kiire pinkoa piiloon (roska-astia, kansi auki) n. 40 m. -> hyvin lähti ja eteni kivasti suoraan piiloa-> loistava Rudy!

Voisi ottaa useampia maalimiehiä ja tyhjiä sinne sekaan ja katsoa miten toimii. Nyt pelittää hyvin leluilla ja on motivaatiota

Ullalle kiitokset hyvistä neuvoista!