Rudin tassu ei onneksi tullut kipeäksi ja ollaan lenkkeilty ihan normaalisti mutta aina sitä säikähtää. Liukastui maanantaina kostealla nurmikolla palloa hakiessaan.

Otettiin tällä kertaa niitä esteitä ja noutoa kun ne jäivät maanantaina tekemättä. Otin ensin koiran ulos autosta- istu-käsky- palkka.
Sitten sivulle tuloja- hienosti tänään- siitä palkkaa. Sitten pääsi haukkumaan ja vaihdoin Anniinan kanssa pari sanaa, autoon!
EI siis kertakaikkiaan voi tehdä tuota eli pitää olla ihan valmis suunnitelma treenien kulusta! Voi räkä miten tyhmä ohjaaja!
Käytiin A:n kanssa läpi suunnitelma, seuraamista ja A naksauttelee.
Tämä meni tosi hienosti, edistää kyllä vaan vaikka pallo oli nyt minulla kädessä ja sillä yritin säädellä liikettä, hhhmmm, pitkä tie korjata tätä.
Hieman auttaa peruttaminen. Sen jälkeen tasamaa nouto -hyvä!
Matala este - hyvin! A-este-loistava -ei enää apuja tässä ja sitten autoon.
Vautsi miten hienosti.
Vielä tehtiin majan tien toiselle puolelle esineruutu, pieni kaistale. A vei kolme esinettä rupsulle ja nyt vain yksi otettiin. Innokkaana lähti ruutuun ja teki siellä vähän aikaa töitä, tuuli ruudun sivusta eikä saanut ihan helposti hajua. Anniinan puukauha löytyi ja nyt oli hyvä luovutuskin. Palkkana oli karvapallonen. Hienosti Rupsukka.