Ylös ulos ja lenkille, olipas tänään jotenkin ihan hirvittävän vaikeaa saada itsensä ravistettua ylös sohvalta. Ihan hirvittävä väsymys päällä. Hieman urheilujuomaa kahvien päälle niin eiköhän se siitä lähde.

Ennen lenkitystä tein jäljen Rudylle, kangasmaasto, ei makkaraa jäljelle eikä myöskään merkkejä. Laitoin alkuun merkit, kulman merkkasin ja jäljen loppuun merkki. Ensimmäinen jana n. 100 m ja toinen n. 150 m. ylämäkeen. Palkka oli mäen päällä kiven takana, hieman sammaleen alla. Laitoin ensimmäiselle pätkälle 3 keppiä ja toiselle 2 keppiä. Käytiin välillä tekemässä tunnin lenkki. Ei ollut mitenkään tuulinen päivä, aurinkoinen, lämpömittari näytti n. + 12-14 asteen välistä. Puolisen tuntia kun ensin talsin niin sitten vasta alkoi hieman olotila piristymään. Tuntui että en saa jalkoja millään nousemaan ylös. Onneksi ei näyttänyt olevan ketään lenkkeilemässä maastossa, joten aika rauhassa saatiin lenkkeillä ja Rudy jolkottaa omaan tahtiin.

Autolle päästyäni otin vermeet mukaan ja koira liinaan kiinni. Lähti taas innokkaasti menemään. Laitoin sen vähän matkan päähän janasta ja lähetin merkkien välistä. Vaudikkaasti mentiin, ihan hyvin kävi nenä maassa välillä mutta sitten haisteli ilmaa, ensimmäisen kepin kohdalla pyöri taas jonkun verran mutta löysi ihan hienosti, toisen kepin kanssa meni yli vauhdilla mutta jäi haistelemaan ja palasi hieman taaksepäin. Kolmas keppi löytyi heti. Tällä kertaa mentiin kohti kulmamerkkiä vauhdilla (haistoi merkin) kiersi puun ennenkuin kääntyi merkistä eteenpäin jäljen suuntaan. Alussa kiermurteli ja ajattelin että ei olla enää lainkaan jäljen päällä ku löysi neljännen kepin. Hyvä Rudy! Loppu jälki menikin sitten hyvin, viideskin kepakko löytyi ja jäljen lopussa taas hieman pyöri mutta ruokapurkki löytyi. Jäi taas hyvä mieli molemmille ja autolle mennessä Rudy kulki itsevarmana häntä pystyssä.

Tää on kiva laji