Tein kevään ensimmäisen jäljen Rudylle. Mäntymaasto, hakkuualue, paljon kaadettuja puita ja oksia, jäljen pituus n. 150 m.
Ajatuksena oli virkistää muistia ja tehdä ihan suora makkarajälkki.
Kepit ja kulmat otetaan ihan erikseen. Talloin jäljen niin että laitoin makkaraa joka toiselle askeleelle ja jäljen loppuun laitoin ruokaa sammaleen alle piiloon.

Tällä välin käytiin tekemässä tunnin lenkki ja lenkin ohessa otettiin muutama treeniliike. Sivulle tuloja namin avulla, kaukokäskyt, laitoin takapalkaksi nameja, ohjasin n. 20 m. päästä käskyt, istu-maahan-seiso, meni suht hyvin. Maasta istuminen voisi olla ryhdikkäämpi.
Sitten otin luoksetulon pysäytyksen. Pysäytyksen jälkeen otti askeleen eteenpäin, olisiko ollut syynä liian kova vauhti vai liian vähäinen treeni  Päättämätön
Loppulenkistä tehtiin vielä eteenmeno niin että käskin Rudyn maahan. Pysähtyi ja jäis seisomaan, uusi käsky ja sitten meni maahan. Nousi kun menin sitä palkkaamaan :(  Ihan oma syy koska ei olla uskallettu tätä tehdä näin kun ennakoi helposti kaikki pysäytyskäskyt.

Sitten jäljen vuoro:
Oli sentään alun haukkumatta ja pääsin lähettämään sen janalle. Sai ilmeisesti heti hajun kun syöksyi käsistä melkoisen vauhdikkaasti eteenpäin. Ei haistellut alkua lainkaan missä oli ensimmäiset makkarat. Pysähdys jotta sai tarkistettua makkarat maasta (harvoin syö niitä). Sitten poukkosi jäljen vasemmalle puolelle ja takaisin oikealle ja nyt vasta pääsi jäljelle. Olin laittanut merkkejä puuhun koska maasto oli joissakin kohtaa melko tiheikköä. Eteni melkoisella vauhdilla, merkkien mukaan pysyi suhteellisen hyvin janalla, lukuunottamatta paria siksak liikettä. Loppua kohti työskentely kyllä parani ja löysi ruuan jäljen päästä helpostikin. Ihan ok näin kauden alkajaisiksi, mutta vauhtia pitää saada pois ja nenän käyttöä tarkemmaksi.
Seuraavalle jäljelle täytyy laitta nameja vielä tiheämpään ja katsoa jos se auttaa noihin siksak liikkeisiin. Lisäksi jälki voisi olla vielä pidempi.

Iltapäivällä käytiin ostoksilla Itiksessä ja sen jälkeen vielä iltalenkille Virven ja Huiman kanssa. Voi sitä onnenpäivää kun Rudipoika pääsi Huiman kanssa riekkumaan, haisteli Huiman moneen kertaan :)

Sunnuntain osalta jäikin lenkit ja treenit väliin kun Rudy linkutti oikeaa etutassuaan. Otsan rypistys