Viikonloppu hurahti Kennelpiirin PK kisoissa. Perjantaina merkattiin porukalla 300 m. hakurata ja esineruutu, siinä se ilta menikin mukavasti puolen yön puolelle.
Piti ottaa Rudy kin mukaan mutta auton rengas oli päättänyt tyhjentyä,  joten onneksi pääsin mukavien treenikavereiden kyydillä maastoon , Kiitos Miralle.
Lauantaina  Lauran kyydissä kisapaikalle ja tallottiin rataa sekä tarkistettiin piilot ratamestarina toimineen Helin ohjeiden mukaisesti. Tällä kertaa en ollut maalimiehenä lainkaan vaan meikäläinen oli kelpuutettu  esineruutuvastaavaksi. Onneksi sekin sujui ihan ok vaikka jännitin etukäteen, muistanko viedä esineet tuomarin osoittamaan paikkaan. Maanomistajalle suurkiitokset että saatiin niin joustavasti lupa ja rata tehtyä. Kisat meni kivasti ja iltapäivällä sain vielä autonrenkaankin kuntoon joten päästiin vielä Rudyn kanssa lenkille ja jäljelle.

Jälki
350 m. loiva kaari ja talloin jäljen tiheämmin kuin viimeksi. Maasto nousi jyrkästi ylämäkeen ja ylitti kivikkoisen polun. Laitoin merkit alkuun ja loppuun. Keppejä laitoin sittenkin sen kuusi kappaletta. Tätäkin voisi varmaan muuttaa ettei aina samaa määrää  
Loppuosa oli ihan kivikkoa ja sitä oli vaikea talloa mutta tuleepahan testattua tämmöinenkin maasto.
Jäljen vanhetessa tehtiin vajaan tunnin lenkki tien toisella puolella ja käytiin katsomassa mäyrän pesärakennelmaa, oliko kenties kaivanut uusia koloja. Mäyrää ei näkynyt mailla eikä halmeilla mutta käärme kylläkin! No, onneksi vain säikähdettiin ja sain Rudyn huudettua selän taakse. Jäin siihen seisomaan jalat jäykkänä. Käärme oli ilmeisesti matkalla jonnekin koska kiermurteli pikaisesti pois näkyviltä, oli varmaan pelästynyt meidän  töminää. 
Loppumatkasta tietysti kaikki kepit näyttivät käärmeiltä

Rudy oli taas tempperamentissaan ja syöksyi janalle oikeaan suuntaan kylläkin mutta jäljesti todella huonosti. Epäilen että siitä oli kuljettu sillä aikaa koska oli koko ajan menossa ihan liikaa oikealle eikä ollut jäljen päälläkään. Loppupätkä sujui paremmin, niinkuin aina. Ruoakkippo löytyi ja 5 keppiä.
En muista missä kohtaa se puuttuva keppi edes oli koska oltiin välistä niin ulkona jäljen päältä. Hieman kyllä harmitti mutta pitää vaan tehdä niin pitkiä kun pystyy paremmin keskittymään vasta n. 250 m. päässä. Tässäkin voi vaan katsoa peiliin. Olisi pitänyt opettaa tätä tarkemmin.