Tehtiin päivällä pihalla muutama tottisliike lenkin jälkeen. Ihan hienosti meni seuraaminen ja sivulletulot. Kaukokäskyt, nyt en laittanut palkkaa taakse, namipalkka ja vapautus sivulla. Virityksen jälkeen maahan käsky, tehtiin vain liikkeestä istuminen, nousi istumaan nyt hyvin ja suht nopeasti.

Illalla treffattiin Virve ja Tomera esineruuden merkeissä. Tallottiin kaistale ja Tomera teki ensin töitä ja Rudy tuntui haukkuvan autossa,
kierrokset taas nousussa kuin formulakisoissa.

Virve vei Rudylle 3 omaa esinettä, molempiin takakulmiin ja hieman keskemmälle yksi. Autosta ottaessa veti taas sellaiset kierrokset että arvasin ettei varmaan pysty/kykene tekemään "oikeasti" töitä. Liivit päälle ja menoksi. Laitoin menemään keskeltä kaistaletta, tuuli juuri oikealta ruudun sivusta. Siellä se koira pyöri ruudun takana, meni paljonkin yli vaikka oltiin reunat tallottu pariin kertaan. Välistä nuuhki ilmaan, haistoi varmaankin ruudun merkit. Arvasinkin että menee ihan juoksemiseksi tämä homma. Otti ensin esineen oikeasta takakulmasta jonka tietysti tiputti ja pyöri taas takana, sitten otti ruudun keskikohdassa olevan esineen ja toi sen. Luovutuskin olisi ollut parempi jos olisin ollut taas hieman nopeampi palkkaaja. Nyt innostui kovin karvapallo palkastaan. Tehtiin vielä päätteeksi pikkuinen lenkki ja käytiin ihailemassa Mäyrän pesäkolorakennelmaa.