Treenit Tiinan ja Katriinan kanssa. Rudipoitsu oli oikein mallikkaassa mielentilassa treenaamiseen. Unohdin kotiin tennaripallon ja sitten piti käyttää narupalloa (kiihtyy ehkä tästä vaan liikaa). Lisäksi palkkana cesaria.  Teemana hypyt ja hieman seuraamista. Kentällä oli porukkaa kuin vilkkilässä kissoja mutta ei niistä ollut mitään ongelmaa meille.

1.Autosta ulos, istu ja palkkaaminen
2. Sivulle tuloja > nyt ei ihan ollut hyvässä vedossa tässä, tuo narupallo kyllä kiihdyttää liikaa ettei malta keskittyä kunnolla > ohjaajan moka täysin! Pitäisi itse keskittyä että on kaikki mahdollinen tavara mukana.
3. Pidempää seuraamista  50 askelta ja takaisin sama > tässä meni ensin pienen virityksen jälkeen paremmin, täyskäännös tosi hyvä! Kontakti hiipui joissain kohtaa kyllä
4. Ilmoittautuminen > hyvin
5. Tasamaa nouto > hyvin -luovutus hyvä
6. Hyppynouto > Katriinan kapulalla, hieman tässä avitin esteellä mutta muuten oikein hyvä
7. A-este > hyvä, tässäkin hieman avitin

Kokonaisuutena oikein hyvin!  Ei haukkunut lainkaan ja oli hyvässä mielentilassa. Narupallo on ehkä hieman liikaa ja tätä pitää miettiä. Seuraamisessa pitää tehdää myös välistä tuota pidempää mutta pitää tulla palkaa välistä ihan lennossa ja niin ettei odota sitä lainkaan. Ei saa nyt päästää liian tylsäksi tätä.
Alkuun täytyy jotenkin virittää että saa tuon kontaktin toimimaan hyvin pidemmälläkin pätkällä. Pitää nyt muistaa hankkia se uusi kapula ja hajustuttaa sitä vierailla.
Cesar teki hyvin kauppansa. Kiitokset Tiinalle ja Katriinalle

Käytiin vielä lenkillä koirien kanssa ja todettiin että hyttysiä on ihan hirveästi. Pakko muistaa myrkyt mukaan seuraavaa kertaa varten. Kotona tein vielä eteenmenon ruokapurkilla ja sekin meni hyvin! Meillä on nyt varmaan joku ns. hyvä putki päällä näissä treeneissä