Kasattava hyppyeste on kyllä tosi kätevä! Kiitokset Sarin ja Jussin. On se vaan kumma miten hyppyestekin kuumentaa Rudia ihan hirvittävästi.
Treenit tehtiin seuraavasti:
Annoin ensin istu käskyn jotta sain palkattua koiraa ja se taas sai purettua ylimääräiset paineet leluunsa. Laitoin tällä välin hyppytelineen
paikoilleen. Sivulle käsky ja saman tien rupesi haukkumaan, ei muuta kuin autoon!
Mietin sillä aikaa tarkkaan miten teen harjoituksen eli en ota alkuun sitä sivulle käskyä vaan yritän saadan lelulla koiran oikeaan kohtaan ja lähetän suoraan siitä hypylle.

Koira ulos autosta ja käsky maahan ja palkka. Nyt leikin rudyn kanssa ja sain sen esteen eteen ja heti hyppy käsky ja toisella puolella istu käsky ja nyt naksautus ja palkka. Loistavasti meni! Samalla tavalla uudeelleen ja loppuosan otin vielä erikseen.

Sitten muutama seuraamisaskel käännöksineen ja palkka. Kun pelasi pallon kanssa, laitoin samalla nopeasti merkin paikoilleen ja vein alustan merkin taakse. Sitten sivulle käsky ja merkille lähetys (merkin kiertäminen). Jouduin opastamaan kädellä kun ei muistanut tätä kiertoa.
Otettiin niin monta kertaa että lähti sujumaan ja jopa ilman haukkumista! Hyvä! Lopuksi vielä tehtiin luoksetulo läpijuoksuna.