Vikko hurahti taas nopeasti ohi ja mitään oikeasti järkevää ei olla saatu aikaan! Kotona pientä treeniä mutta ei jaksettu lähteä hallille harkkoihin.

Itsenäisyyspäivänä olimme hakuilemassa suolammen maastossa ja tosiaan aivan erilainen maasto! Suota, suopursuja, kivikkoa ja kalliota. Meillä oli valmiiksi "polku" joka toimi keskilinjana mäen päällä.Saatiin aikaan hyvät treenit.  Rudyn otin toisena ja 4 valmista maalimiestä. Palkkana oli lihapullia ja leluja.
Autosta otettaessa oli hirmuisen rauhallinen mutta taas kun sain laitettua liivit päälle johan syttyi nopeasti.
Päästiin keskilinjalle radan alkuun, haukkui muutaman kerran oikein kunnolla, mutta odotin niin kauan että hiljeni.
Sitten lähetin ensimmäisellä ukolle vasemmalle, meni ihan hyvin alkuun mutta palasi takaisin. Lähetin uudelleen toisesta kohtaa ja nyt eteni ihan piilolle saakka. Sama juttu toiselle puolelle, lähti ekalla hyvin mutta ei edennyt taakse saakka. Lähetin taas toisesta kohtaa, nyt teki hyvin laatikon ja maalimies löytyi.  Kolmas pisto oli ok, sillä maalimies oli 30 m. ja neljäs meni  myös hyvin. Maalimiehet kertoivat että ei välttämättä ehdi ottamaan lihapullaa kun niin kiire, Suski oli heittänyt lihapullan taskusta jolloin ajoitus oli ok. Muuten treenit meni ok mutta tuppasi nostamaan koipea tiuhaan tahtiin, taisi olla Paavo ehtinyt  merkkaamaan jo ennen Rudya