Treffattiin Tiinan kanssa ennen tokoa cittarin parkkiksella ja otettiin rudille haukuestotreeniä. Hyvinhän se meni muuten, paitsi että yhtään ei voi alkaa selittämään ylimääräisiä asioita vaan täytyy tehdä selkeä suunnitelma siitä mitä liikkeitä tehdään. Pystyin jopa sanomaan taas muutamia sanoja Rudi sivulla istuen käskyn alla eikä alkanut haukkumaan. Myös muutama hidas seuraaminen saatiin tehtyä varovasti kävellen. Nyt ei edes edistänyt kovinkaan paljoa. No, pääasia tässä kuitenkin on se että saataisiin tehtyä treenit läpi haukkumatta!

Aikamoinen säpinä oli tänään hallilla. Toisella puolella oli agilitytreenit ja toiselle puolelle saatiin tokokenttää raivattua. Rudin otin viimeisenä koirana. Otettiin merkille lähetystä kiertäen. Kävi taas niin kuumana ettei oppimisesta oikein tahtonut tulla mitään.
No saatiin sentään muutama onnistunut kokeilu kun Virve toi repusta nakkeja ja rauhoittui huomattavasti niiden palkkaamisella.
Lisäksi nopeasti nouto uudella kapulalla. Ensimmäisellä kerralla jäi jyystämään ja hain kapulan pois. Uudellen niin että laitoin kapulan lähemmäksi, nyt toi hienosti ilman jyystämisiä. Lopuksi Virven, Huiman ja Tomeran kanssa lenkitystä.