Maanantaiset treenit tehtiin uuteen paikkaan jossa keskilinjalla oli sopivasti puhelinpylväät ja saimme siten helposti laskettua välimatkat  radan ja pistojen pituudelle.

Tällä kertaa suunnitelmana oli ottaa 1-3 mm valmiina suorapalkkana ja viimeinen 4:s ilmaisu mukaan. Ajattelin laittaa 1-3 n. 40 m. ja viimeisen 50 m. Maasto oli tällä kertaa huomattavasti vaikeampi kuin mitä on ollut aikaisemmilla kerroilla tänä vuonna.

Vasen puoli oli aukeampaa sekä kumpuilevaa maastoa, oikea taas tiheämpää sekametsää ja takarajalla oli isohko oja.

Rudi otettiin nyt ensimmäisenä pitkästä aikaa. Ilmoittautumisessa haukkui ja katseli vasemmalle puolelle.

Ensimmäinen maalimies oli vasemmalla 40 m. maastoverkon takana -> pisto onnistui vasta 4 lähetyskerran jälkeen ison kuusikon reunasta (piilolle oli kaksi kumparetta välissä, eikä yhtään tuullut mistään suunnasta.
Toinen maalimies oli oikealla puolella ojan reunalla -> vasta toisella lähetyskerralla lähti etenemään mm:lle
Kolmas maalimies vasemmalla puolelle maastoverkon takana -> laitoin 2 kertaa mutta ei siltikään saanut hajua, uudestaa ja lähempää, sitten vasta lähti etenemään, tässä vaiheessa Tiina sanoi että oli paineistunut ja ruvennut ottamaan jo rullaa suuhun .....
Neljäs maalimies oli oikealla puolella, suopohjaisessa maastossa maastopeitonalla -> lähti toisella lähtyksellä vaudikkaasti ja hetken jo luulin että tulee takaisin mutta sai ilmeisesti hajun, oli aika kauan mm luona ennenkuin otti rullan suuhun, toi hyvin ja näyttö meni hyvin.

Ei kokonaisuutena kovin hyvät treenit, kävi aika kierroksilla jos alussa (ilmoittautuminen) ja kun epäonnistui ensimmäisellä pistolla (reagoi minun olotilaan), paineistui muillakin pistoilla. Toisella pistolla ei meinannut lähteä lainkaan ja jäi syömään ruohoa.

No, ensi kerralla sama paikka ja treenit täytyy miettiä paremmin!