Helteestä huolimatta kokoonnuimme hakuilemaan sinnikkäästi, auton mittari taisi näyttää +27 astetta. Kastelin Rudyn turkin ihan läpimäräksi ennen autoon laittamista. Onneksi maastossa ei ollut niin tukalaa kun korkeat männyt varjostivat hiukan. Mukana Anniina, Marko, Niina ja minä. Tallottiin pidempi rata ja katsottiin piilojen paikat.

Rudylle tehtiin neljä pistoa seuraavasti:

1) MM vasemmalle alamäkeen kuusen taakse piiloon  50 m. > valmis, suorapalkka
2) MM oikealle ison kuusikon taakse 30 m. > valmis, suorapalkka
3) MM vasemmalle ylämäkeen kuusen taakse piiloon  50 m. > valmis, suorapalkka
4) MM oikealle ison risukasan taakse piiloon  50 m. > valmis, suorapalkka

Autosta ulos ja liivit päälle, taisi haukahdella siinä, kuljetus ok mutta ilmoittaumisessa ei taas kestänyt vaan haukkui muttei pahasti. Lähti 1 pistolle tosi hyvin samoin toinen pisto hyvä, kolmas pisto hyvä, mutta neloselle oli maalimies hieman väärässä paikassa ja lähettelin Rudya ihan vääristä kohtaa. Maalimiehen piti olla mäen päällä olevassa risukassa mutta olikin jäänyt  mäen alle olevaan kasaan.  Lopulta Rudy löysikin maalimiehen. Oli ihan ihmeissään kun lähettelin pitkin ja poikin eikä mitään löytynyt. Ilmassa ei ollut minkäänlaista tuulenvirettäkään joka olisi hieman helppottanut löytämistä. Onneksi mm kuitenkin viimein löytyi. Sattuuhan näitä aina joskus, onneksi meillä oli puhelimet
Otettiin vielä treenien lopuksi Rudy uudelleen ja maalimies 45 m. puoliperäänjuoksuna, ettei jäänyt traumoja.
Tosi hyvät treenit muuten kaikilla

 

Ihan hyvä että tuli treenailtua helteestä huolimatta. Nyt joutuukin Rudy hoitoon muutamaksi päiväksi kun isäntäväki suuntaa auton kohti Viroa , tosin kamala ikävä jo nyt vaikka tietää että se on hyvässä hoidossa.