Hakuharkat pidettiin uudessa maastossa tällä kertaa, luvat sinne saimme edellisellä viikolla.
Pienellä porukalla päästiin hyvin treenaamaan. Tallottiin aluetta ja saatiin hyvin vaihtelevuuttaa mukaan. Maasto oli toiselta puolelta mäkistä eikä keskilinjalta nähnyt sinne ja toinen puoli oli hieman soista.

Rudille tehtiin 4 pistoa joista  kaikista suorapalkat.
Otin koiran autosta samalla systeemillä kuin aikaisemminkin ja oli aika villinä mutta sain jotenkin sen kuljetettua, yritti varastaa lelua koko ajan vaikka kielsin nätisti. Ei otettu ilmoittautumista lainkaan tällä kertaa. Laitoin ensimmäiselle maalimiehelle hieman huonosta kohdasta ja lähti kaartamaan liikaa oikealle, sitten laitoin uudelleen ja tarkensin lähtyspaikkaa, hyvin meni. Suon puolella 2 maalimies ja sinne lähetys meni paremmin.  Kolmas maalimies oli valtavan kiven takana seisomassa verkon alla, kivi oli k-linjalta metrin päässä. Lähti tosi hienosti ja kaarsi taakse ja tuli sieltä takaisin kohti kiveä, hieman mietti mutta tajusi heti että se on maalimies vaikka ei juurikaan olla otettu seisovia mm.
Neljäs pisto piti olla peräänjuoksu mutta viime hetkellä muutettiin kun mm oli kompastunut ja löi polvensa. Tämä meni myös hyvin lukuunottamatta huono lähetyspaikkaa. Hienosti tällä kertaa