Sovittiin tottistreffit majalle ja Katriina pääsi näkemään Rudin treenit pitkästä aikaa.

Suunnitelma A oli se että palkkaan ruualla ja olin varustautunut 9 ruokakipolla (sisältäen siis vähäisen määrän, ruokalusikallisen maksalaatikkoa).

Palkkaan heti kun saan autosta ulos istu käskyn jälkeen. Tämä suunnitelma meni heti ihan mönkään, ei nimittäin suostunut syömään mitään vaan väisti purkit!
Ei muuta kuin lelu vaan heti tilalle ja siitä se lähtikin sitten sujumaan hyvin! Sivulle tulot ok, lyhyttä seuraamista ja vasemmalle käännöksiä. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Ilmoittautuminen ja tästä namipalkka, söi mutta ei mitenkään ahneesti. Tasamaa noutoa palkkakapulalla, jyysti tietty mutta otettiin vaan uudelleen ja lopuksi toi sen hienosti. Sitten autoon.

Katriina sanoi että Rudin kanssa täytyy osata junailla treenit sen viretilan mukaisesti. Pitää osata ajatella palkkaaminen oikeassa suhteessa. Välillä voi käyttää ruokaa ja välistä lelua. Tärkeää on että saa purettua ylimääräiset paukut leluun ja osassa treeniä voi käyttää ruokaa. Esimerkiksi seuraaminen meni nyt paremmin kun sai lelun palkaksi eikä ollut painetta mukana (haistelut ym, kontaktin hiipuminen jne.) mutta ei tämä tietysti ole mikään avain onneen. Rudille pitää osata vaihtaa palkkoja sen mukaisesti missä vireessä milloinkin on. En kyllä osaa kotoa lähtiessä sanoa, miltä vaikuttaa, kun laitan koiran ja treenikamat autoon. Voi jukra että on vaikeata! Kyllä on onni että saa Katriinan aina välistä mukaan koska hän näkee tosi nopeasti koirasta miten menetellään.
Otettiin vielä uudelleen noutaminen Katriinan vieraalla noutokapulalla ja onnistui (Rudimaisen) upeasti!  Ei haukkunut tänään lainkaan
Kiitos Katriina! 

No, kotona piti keksiä miten nuo loput ruokapurkit voisi hyödyntää. Tehtiin liikkeestä istumista, seisomista ja tunnarin nostoa ja luovutusta sekä vielä tunnaria kahdella kapulalla. Hienosti sujui maksalaatikon voimalla.