Ihana ilma ja oli ihan pakko päästä aamusta lenkille. Oli tosi hiljaista ja rauhallista. Harmi ettei nähty yhtään lintua eikä muitakaan eläimiä. Sinivuokkoja oli valtava määrä yhden pellon reunalla ja toisella reunalla oli isot lumikinokset vielä. Rudy jaksoi kantaa taas keppiä puolet lenkistä. Välillä unohti kepin jonnekin ja palasi hakemaan sitä.

Päivällä oltiin syntymäpäivillä syömässä, tosi hyvät ruuat ja tarjoilut! Sitten vielä äidin luokse munkkeja syömään. HUH! Pakko oli lähteä vielä iltalenkille ja treenaamaan tottista ja esineruutua.

Tottis meni loistavasti, hyvä seuraaminen, käännöksiin pitää reagoida aikaisemmin. Hyvä kontakti. Noutokin meni hyvin. Nyt kokeilin myös heittää kapulaa ja ei jäänyt jyystämään sitä. Eteenlähtys pitää muistaa ottaa aina viimeisenä, jos sitä ylipäätään ottaa.
Kapuloita pitää myös miettä, laittaako niitä tarkoituksella maahan häiriöksi seuraamisen aikana ennen vai jälkeen noutoharjoituksen, koska muuten kiihtyy tästä.

Esineruutua tein pienen kaistaleen 5m.x50m. metsään missä oli hakkuuta ja isoja kiviä. Alue ei tullut nyt tallottua ihan kunnolla, kun tallomisen aikana luulin että metsäkone piippaa jossakin lähellä, kun 100 m. päässä oli isoja puupinoja ja olen nähnyt sen koneen useasti siinä maastossa lähellä, mutta ei se ollut metsäkone vaan auto! Hälytykset oli lähteneet päälle kun Rudi oli liikkunut takapenkillä autossa (laina-auto) sisällä ja sisätilassa oleva hälytys käynnistyi. Siinä oli sitten ohi ajavilla ihmettelemistä kun autossa soi hälytykset ja vilkkuivat valot keskellä metsää.  Nauru
Ei mennyt esineruutukaan hyvin tällä kertaa, Rudi oli varmaan reagoinut siihen hälyääneen kun oli hieman oudon oloinen. Haki kuitenkin kaikki kolme esinettä kun jaksoin lähetellä ja odotella.  Otsan rypistys

Lenkillä funtsailin treenaamista ylipäätään että täytyy suunnitella  tosi tarkkaan, se mitä aikoo treenata. Muuten menee kyllä vaikeaksi.
Se mahtava puoli tässä kuitenkin on ollut että ollaan voitu harkata niin että ei ole päässyt haukkumaan pitkään aikaan!

Huomiset treenit suunnittelen huolellisemmin.