Olipas tosi ihanaa saada taas Sari paikan päälle meitä kouluttamaan
Aloiteltiin jo aamusta mutta kun meitä oli monta kyllähän sille päivälle pituutta tuli, mutta hauskaa oli. Päivä oli aurinkoinen ja ihana, kerrassaan mahtava harjoittelu sää. Tehtiin n. reilu 200 metrin rata.
Radalle laitettiin Sarin piilot, molemmille puolille 4 piiloa joista osa toimi hämypiiloina ja osa oikeina piiloina.

Sari aloitti ensin Kurtin kanssa, hienosti meni pistot, ihana koiruli ja todella taitava! Rudyn vuoro oli viimeisenä. Maalimiehet valmiina piiloihin, pistoilla myös hämypiilot. Yleensä tietää jo siitä miten se käyttäytyy kun otan sen autosta ulos.
Olin varannut mukaan myös makkaraa ja lihapullaa lelujen lisäksi. Hieman kyllä jännitin miten lähtee ensimmäinen pisto sujumaan. Koira ulos autosta, istu käsky ja palkkasin nyt nameilla, söi, sitten sai tennispallon ja keskilinjaa kohti. Liivejä pukiessa haukkui mutta sain vietyä sen radan alkuun.
Sari ohjeisti maalimiehet niin että palkaksi tulee vuorotellen lelu ja namit.

1. mm > koira lähti hyvin etsimään, kaarsi hieman liikaa vasemmalle mutta kääntyi takaisin päin ja eteni mm:lle -> täältä lelu
2. mm > hyvin lähti, meni maalimiehelle asti (ei tainnut syödä)
3. mm > lähti, kävi katsomassa piilon ja palasi takaisin, laitoin lähempää uudelleen menemään -> sai hajun ja löysi maalimiehen -täältä lelu -> tässä Sari käski vaihtaa lelun nameihin, tämä toimi hyvin!
4. mm > lähti kohti takalinjaa etenemään, tämä hyvä (ei varmaankaan syönyt)
5. mm > lähti vauhdikkaasti mutta palasi takaisin, Sari neuvoi lähettämään uudelleen k-linjalta, uusi lähetys- hyvä
6. mm > lähti hyvin etemään, mutta kaarsi takaisin, laitoin vaan uudelleen menemään

Kaikin puolin meni loistavasti! Ei otettu Rudille enää toista kertaa. Tehdään treenejä nyt tällä tavalla että ei koskaan tiedä mitä tulee palkaksi, lelu vaiko ruokaa. Pitää nyt saada joku tosi herkkuruoka mukaan, minkä pystyisi syömään. Lelun voi vaihtaa nameilla k-linjalla, tämä rauhoittaa myös samalla. Taas tuli itselle lisää treeni-intoa  

Miljoona kiitosta taas Sarille loistavista neuvoista sekä mukavasta päivästä, niin ja oli kiva nähdä myös Kurt