Loistavat treenit tehtiin tänään konepajan kentällä sopivassa häiriössä, kun innokaita koirien ulkoiluttajia tuli ja meni tasaiseen tahtiin.
Rudin kanssa tehtiin nopeat treenit. Hieman oli viereisessä metsässä hajuja (tyttökoirien ilmeisesti) koska välillä kävi nostamassa jalkaa puuhun kun puuhun.

-> autosta ulos (palkkana taas tennispallo)
-> sivulle tuloja
-> treenipaikalle kuljettamista  > tässä kohtaa hieman pyöri ja kontakti hävisi jonnekin
-> lyhyttä seuraamista > paremmin kuin aikoihin mutta käännöksissä ei ollut tänään ihan mukana ....
-> liikkeestä seisominen > onnistui nyt hyvin
-> ruutu > Virve vei cesar purkin ruutuun niin että Rudy näki sen > lähetys loistava, eteni loistavasti ja lopuksi myös söi, mikä oli vielä loistavampi
-> tunnari > no tämä menikin mielenkiintoiseksi, ollaan treenailtu nyt vain sisätiloissa yhdellä kapulalla ( Sormusen Virven neuvojen mukaisesti)  on tuonut sitä pureksimatta, no melkoinen showhan tästä kehkeytyi. Piti palkata välistä istumisesta pallolla ettei vain rupea haukkumaan! Mientintämyssy päähän ja Virve kanssa tuumailtiin että kokeillaan samaa metodia kuin noutokapulan kanssa eli otetaan uusi tunnarikapula ja tämä pureksittu kapula toimisi palkkana! No tuumasta toimeen. Koira sivulle ja uusi yritys. Vein toisen kapulan maahan metrin päähän ja palasin koiran luokse sivulle selkä tunnariin päin ja käännyin varovasti ja näytin "palkkatunnaria" Rudille. Sitten käsky ja kuinka ollakaan, tämähän toimii!
Toi hienosti kapulan ja sai palkaksi toisen kapulan ja sitä sitten heiteltiin ja kehuttiin koiraa, sitten autoon kapulan kanssa. Siis loistavaa! Kiitos Virve!  Lopuksi juotiin Rudyn tiistai synttärikahvit, myös Huimalle ja Tomeralle oli varattu omat tarjoilut.

Treenien päätteeksi kävin pikaisesti pissattamassa Rudia rutikalla ja sitten kotiinpäin mennessä ajelin tietä pitkin niin kylläpä säikähdin kun meinasin törmätä keskelle tietä jököttävään WC-pyttyyn! Ei voi muuta sanoa kuin että on aikoihin eletty ettei ihmiset voi viedä tavaroitaan kaatopaikalle! Pikkaisen suututti kyllä tuo ihmisten asenne! ARG!

Kotona Rudi sain synttärin kunniaksi uudet lelut ja lihapullia maksapasteija kuorrutuksella. Niin se aikaa vaan menee ja vasta oli niin ihanainen karvapallo

Alla hieman historian siivittämää eli kuvia menneiltä vuosilta:


Nuorena se on "keppi" väännettävä

"Tuijottava katse"


Hortonomi työssään




Työnteko välistä voi janottaa

Ja otetaan taas pojat!


Päiväunien paikka yhdessä Roopen kanssa (reunassa näkyy hieman edellisen koirani turkkia)


Hei mä löysin tän, oliks mä hyvä ?


Hei mikä sun nimi on ?


Mitähän seuraavaksi keksisi ...