Olipas tänään säpinät jäähallilla, parkkipaikka täyttyi nopeasti ja onneksi meille jäi tilaan kaukalon viereen sen verran että saatiin tehtyä seuraamista. Rudin kanssa tehtiin useita lyhyitä treenipätkiä. Ensimmäinen kerta meni niin että haukkua räksytti jonkun aikaa ja  heti kun oli hiljaa niin Katriina naksautti ja palkkasin lelulla. Toisella kerralla tehtiin samalla tavalla mutta nyt yritettiin jutella ja heti kun itse alan puhumaan, koira rupeaa haukkumaan välittömästi. Sitten menee kilpalaulannaksi. Saatiin tästäkin sentään hiljainen hetki aikaan. Kyllähän tämä sitkeässä on. Kolmannella kerralla oli jo huomattavasti hiljaisempi ja saatiin sivulle tuloa ja seuraamista tehtyä. Uskon itse että tällä on vaikutusta haukkumisen poistamiseen. Hienoa!
Iltalenkille vielä tottiksen jälkeen. Rudi oli jotenkin kierroksilla koko lenkin ajan. Käytös oli ihan kummallista mitä ei yleensä tee. Haukkui vastaantulevaa toista saman rodun edustajaa ohi mennessään samoin paria muutakin koiraa. Loppumatkasta oli jo paljon rauhallisempi.
Kotona otettiin taas noutamista ruokakupin kanssa ja ensimmäsellä yrityksellä jyysti mutta toi kapulan joka tapuksessa, toinen kerta meni hyvin eli ei jyystänyt kapulaa lainkaan. On tässä pitkä tie eteenpäin jos vielä aikoo kisaamaan. En olisi uskonut silloin kun Rudi oli pentu että tämä tulee olemaan näin vaikeaa. Olisi jotenkin pitänyt osata lukea ja tulkita koiran tekemisiä ettei siitä olisi tullut tuollaista stressihirmua joka syttyy ja käy hirmuisilla kierroksilla heti kun näkee kapulan tai ylipäätään kun ruvetaan tekemään jotakin.