Tiinan kanssa esineitä etsimässä KV-majalla, mäen päällä oli sulanut kunnon alue ja päästiin tallomaan se hyvin. Tallotiin vajaa 10 m leveä ja 50 m syvä kaistale, merkattiin kaikki kulmat.
Rudille vietiin kolme esinettä joista tarkoitus oli ottaa kaksi. Tiina vei esineet ruutuun, joista kaksi oli omaa ja yksi vieras esine.

Otin autosta ulos ja palkkasin tässä kohtaa lelulla ja laitoin liivit päälle. Sitten kun lähdettiin "mennään" käskyllä kohti tallottua aluetta, rupesi haukkumaan -> pysähdys ja uusi yritys -> päästiin viimein ruudun reunaan haukkumatta. Lähetin koiran ja etsi alueen läpi melkoisen tehokkaasti mutta oli ilmeisesti sitä mieltä että mitään ei löydy koska palasi takaisin ilman esineitä. Muutaman kerran kävi haistelemassa ison kiven vieressä (esine, iso muovilusikka oli sen päällä) mutta omasta mielestään siinä ei ollut mitään ilmeisesti hänelle sopivaa esinettä. Laitoin uudelleen samasta kohtaa menenään ja taas kyllä lähti jolkottelemaan ja kävi ruudun takana mutta tuli takaisin. Sitten laitoin vaan uudelleen niin eipäs lähtenyt ollenkaan. Mentiin lähemmäs kiven päällä ollutta esinettä ja ihan vierestä sitten ottin muovilusikan. Päätettiin Tiinan kanssa että vien autoon ja otetaan uudelleen jonkun ajan kuluttua.

Toisella kierroksella Tiina vei esineitä ruutuun enemmän ja niitä oli nyt yhteensä viisi joista tarkoituksena oli nostaa vain yksi onnistunut.
Tiina otti karvapallopalkan. Samassa haukkumisvireessä edelleenkin, mutta lähetys ruutuun sujui hyvin ja innokkaasti lähti etsimään.
Ei taaskaan löynyt mieluista esinettä joten palasi takaisin ja laitoin nyt uudestaan tuulen alapuolelta menemään. Sai hajun ja löysi sieltä esineen.
Luovutus oli ihan hakoteillä ja palkkasi itse itsensä esineen kanssa.

Ensi kerralla pitää ottaa varmuudeksi taas cesar purkit peliin ja yrittää laskea  stressitasoa niillä jos se vaikka onnistuisi (viime syksynä ei onnistunut). Minkäs tekee kun ei tahdo "kuuppa" pojalla kestää eikä kyllä kohta enää emännälläkään, ARGhahrgRagrggh ja tuhat tulimmaista