Ennen tokokurssia tehtiin Rudyn kanssa majalla vähän tottista. Mitään sunnitelmaa ei ehditty tekemään ja se näkyi kyllä. Käytin ennen kentälle menoa lyhyellä kävelyllä ja oli menossa taas joka suuntaan hajujen perässä. Vein ruokapurkit ja noutokapulat valmiiksi kentälle reunalle. Otin koiran ulos autosta ja narupallon vaihteeksi palkaksi. Tästähän ei sitten mitään kovin kivaa seurannutkaan. Tähän mennessä olen palkannut vain tennispalllolla. Kentälle meno ihan ok. Laitoin cesar-ruokapurkit taskuun ja sitten töihin.

Sivulletulot
Kävi niin kuumana että jäi ihan puolitiehen, autoin lelulla hieman ja meni paremmin. Tehtiin muutamia ja saatiin jopa 2 ihan onnistunutta aikaan.
Yritin palkata tässä myös ruualla mutta ei vaan syönyt.

Seuraaminen
Ihan lyhyttä seuraamista, viimeksi taisi pomppia hieman liikaa. En ottanut lainkaan tässä kohtaa sivulletuloa vaan lähdettiin suoraan liikenteeseen.
Alkoi jo hieman vinkua ja oli levoton. Palkkasin ruualla mutta ei pystynyt syömään lainkaan!

Luoksetulon pysäytys
Lelulla toimii hyvin

Noutaminen
Meni niin kuin arvelinkin, ei tuonut kapulaa vaan jäi jyystämään sitä. Toinen yritys, sama juttu, jyystää minkä ehtii. Sitten vein kapulan koiran ja itseni väliin ja nyt toi sen ihan hyvin. Luovutus on hyvä! Kävi ihan liian kierroksilla ja osasyynä myös ettei heittokapula ollut se normaali vaan mitä käytetään vähemmän (kisamaisesti) ja se on ollut hajustumassa "vieraassa koira-autossa".
Sitten koira autoon.

Tokokurssin jälkeen uusi yritys, nyt näytti kaikinpuolin että lähtee sujumaan. Oli jo rauhoittunut (hieman). Nyt palkkasin tennispallolla ja edelleen cesarilla.

Hieman seuraamista, luoksetulo, kaukokäskyt.

*Seuraaminen sujui ihan mallikkaasti mutta siltikään ei oikein pystynyt syömään entiseen tapaansa. Positiivinen juttu on se että seuraaminen on siltä osin parantunut että pitkään aikaan ei ole edistänyt! Tässä on ahkera peruuttaminen auttanut ja palkkaaminen oikeasssa kohtaa.
*Luoksetulo normaaliin tapaan, jää tosin hieman kauas.
*Kaukokäskyissä jumitti, ei noussut käskystä istumaan. Laitoin välistä ruokapalkan taaksekin mutta sama jumitus päällä. Sain koiran istumaan kun olin ihan edessä seisomassa.  Tämä_on_yleensä_meillä_toiminut_hyvin ...

Harmillista mutta ei voi mitään! Kun saisi heti rauhoiteltua koiraa kun olen ottanut sen autosta ulos, mutta kun ei pysty siinä vaiheessa yleensä syömään mitään, lelu on tietysti liian nostattava tässä asiassa .....voi rähmä.

Kokeiltiin vielä erikseen kotona iltaruualla kaukokäskyjä ja nyt istui ensimmäisestä kerrasta!