Virven kanssa lentokentän laidalla tokoilemassa. Normaalit kuviot Rudin kanssa. Alku oli aika hankalaa, otin autosta ja palkkasin narupallolla. Pallo ei alkuun kiinnostanut vaan rupesi haistelemaan puita. Sivulle tuloja ja sen jälkeen yritin kuljettaa koiraa autolta kentälle lelun kanssa mutta kävi niin kuumana että haukahteli muutaman kerran. Laitoin sen välistä maahan jäähylle ja sen jälkeen uusi yritys. Sain koiran rauhallisemmaksi seuraamisella.
Tein lyhyttä pätkää ja paljon käännöksiä. Vinkuminen pikkuhiljaa loppui kokonaan ja seuraamisesta tuli parempaa ja sain palkattua kunnolla ruualla.

Seuraamisen lisäksi tehtiin:
-> kaukokäskyt  - loistavasti !
-> luoksetulon pysäytys - Virve avusti palkkaamalla pysäytyksessä
-> luoksetulo läpijuoksuna
-> noutaminen - tosi hyvä, myös luovutus

Paikallamakuuta en tällä kertaa uskaltanut tähän ottaa kun kävi muutenkin niin kierroksilla.  Tänään ei itse suorituksissa haukkunut. Alku oli tosiaan hankalaa, mutta seuraamisella saatiin tilannetta  rauhoitettua ja koiraa hieman "väsytettyä".
Voi olla että tällä kertaa vieras paikka oli stressitekijänä (ei olla oltu vuoteen lentokentällä) ja lentelevät koneet, helikopterin melu, lenkkeilijät ym.
Tai sitten vaan Rubenilla kevättä rinnuksissa

Tomeralla oli todella upea tunnistusnoutotreeni! Vautsi vau, hienoa

Tästä jatkettiin vielä lenkille koirien kanssa. Alku näytti hyvältä mutta sitten lunta oli  metsässä vielä ihan kiitettävästi ja sohjoa myös. Paikoitellen oli vettäkin niin että Huima kun seisoi lätäkössä, vesi oli mahaan saakka.