Pitkästä aikaa pääsimme tekemään peltojälkeä, Kiitos Tiinalle !

Sillä aikaa kun Tiina teki Duulle omat treenit niin talloin Rudylle peltojäljen, olisiko ollut pituutta n.300 -400 m. Laitoin merkin alkuun ja kulmaan sekä jäljen päähän. Keppejä laitoin yhteensä 12 kpl ja cesarpurkin jäljen päähän.
Kyllä syksyinen peltomaisema on sitten upean näköinen. Kuuma tuli talloessa ja sen jälkeen lähdettiin vielä tunnin lenkille metsään, joten tämä kävi ihan alkuveryttelynä. Sienestäjät ja marjastajat olivat  taas jälleen kerran vallanneet metsät, varsinkin kun ilma oli mitä ihanin.  Lenkin jälkeen sitten pikaisesti jäljen kimppuun.

Jäljen alussa koira pyöri ympyrää ja teki ihan omia kuvioitaan kun yritin lähettää sitä janalle. Ei ole aikaisemmin tehnyt niin ja jostain syystä oliko taas ylikierroksilla, ei vaan pystynyt lähtemään oikeaan haluttuun suuntaan.
Kun sitten vihdoin ja viimein päästiin eteenpäin, paineli sellaista vauhtia että en oikeasti tiennyt missä se jälki menee. Keppejä ei löytyny kuin yksi ennen kulmamerkkiä. Merkin kohdalla olisi jatkanut eteenpäin ja taas pyöri ympyrää. 
Seison hetken paikoillani ja koira sai hajun jäljeltä ja vieläpä oikeaan suuntaan. Jäljestäminen ei ollut kovinkaan intensiivistä ja keppejä löytyi tältä osuudelta vain 4 kappaletta. Jäljen päähän päästiin kunnialla ja ruokakippo kyllä löytyi. Ei kovin hyvää jäljestämistä tällä erää, mutta tulipahan tehtyä kuitenkin.