Taas päivityksiä myöhässä laiskalta blogin pitäjältä. Viime viikolla ei siis saatu harkkarintamalla oikein mitään aikaiseksi. Ihanat ilmat oli koko viikon, aurinkoiset päivät ja ihanat kuutamoillat . Tehtiin metsälenkillä muutamia puun kiertämisharjoiutuksia, paikalla istumista, kävin itse piilossa pusikossa.
Tunnarikapulaa harjoituksia kotona. Niin, ja pikaisesti tehtiin esineruutua jonne laitoin viisi esinettä vinottain toisesta etukulmasta kohti takakulmaa. Rudy arpoi ruudussa esineitä ja tottuneesti otti sen mikä oli aivan viimeisenä takakulmassa.

Viikonloppu meni kokonaan tokon koulutusohjaajakurssilla (niin myös menee seuraavakin), sieltä raahauduin, pää täynnä oppia tietty, metsälenkille. Kävin tarkistamassa uusia metsäpolkuja. Sunnuntaina kurssin jälkeen aika meni pihatöissä, tosin en saanut oikein mitään konkreettista aikaiseksi, kanervat jäi laittamatta ja kesäkukat sen kun vaan kasvaa. No, ehkä ensi viikonloppuna sitten.

Tehtiin Rudin kanssa tunnaritreeni ja hyppyeste. Molemmissa kuumeni taas yllättävästi. Hypyn osalta oli jo siinä tilassa että alkaa haukkumaan.