Lentokentällä oli joku tapahtuma ainakin autoista päätellen, olisiko ollut joku lentonäytös (ei kyllä yhtään konetta noussut ilmaan), mutta hyvin saatiin treenattua kentän toisessa päässä.

Ensin istuminen ja siitä heti palkkaa, ettei vaan ala haukkumaan.
Sitten sivulle tuloja, tämä suht ok. Seuraamisia, käännöksiä ym. hieman laski viretaso ruokapalkan jälkeen, heti kun saa lelun, on seuraamisen aloitus innokkaampaa, tietty. Tennispallo palkka pomppasi sinne tänne, kun Rudi tahallaan pukkasi palloa suuntaan jos toiseenkin, häiriköi myös Tomeran liikkeitä pahasti. Onneksi Tomera ei moisesta pallon pukkaajasta juurikaan välittänyt!

Lisäksi paikallamakuu, liikkeestä seisominen, luoksetulo ja noutaminen menivät suhteellisen hienosti. Seisomisessa jäi jotenkin ihmeen vinoon mutta muuten oikein hyvä. Lopuksi vielä laitoin istumaan vierelle ja katsottiin Tomeran tekemisiä ja oltiin vaan. Tämä oli hyvä, ei haukkunut lainkaan ja malttoi odottaa vaikka ei mitään tapahtunut. Sitten autoon.

Lenkillä Rudy yritti perinteisesti käydä Tomeraa vikittelemässä mutta onneksi Tomera on niin vikkelä ettei siihen ollut mitään asiaa Rudilla.
Olipas ihana ja lämmin ilma vielä.