Löysimme itsemme jälleen kerran saniaispöheiköstä treenien merkeissä
Onneksi ei ollut ihan niin kuuma päivä kuin eilen oli, tosin kyllä nämä +24 asteen lämpötilat eivät juuri enää tunnu missään noiden hellelukemien jälkeen vaan sitä kaipaa jo pitkähihaista vaatetta päälleen.
No, tällä kertaa maasto oli oikealla puolella suota ja ihan takalinjalla oli puro,oikealla mäntykangasta  n. 100 m. ja muuttui sitten kuusimetsäksi ja alusta oli heinikkoa.
Rudin pistot eivät olleet parhaasta päästä, teki ihan kamalaa siksak:ia. Johtuiko sitten siitä ettei tuullut taas yhtään ja ei saanut kunnon hajuja, mene ja tiedä.
Tehtiin 6 pistoa (6 maalimiestä, suorapalkat = lelut ja lihapullat)

Sain suht hyvin vietyä sen keskilinjalle mutta oli melkoisen kiihtyneessä tilassa, haukkui pari kertaa ja pälyili heti vasemmalle puolelle jossa maalimies oli montun reunalla n. 30 m. sadeviitan alla.

Pistot:
1 mm vasemmalla, sadeviitan alla montun reunassa > lähti ensimmäisellä lähetyksellä vasemmalle kiertämään mutta huusin takaisin  ja laitoin uudelleen, nyt lähti reippaasti kiertämään oikealta ei siis mennyt suoraan.
2 mm oikealla suon reunassa 35 metrissä > lähti hyvin > tämä ehkä paras pisto
3 mm vasemmalla ison männyn takana maassa > lähti ekalla kerralla mutta kierteli ihmeellisesti maalimiehelle
4 mm oikealla suolla koivikon takana > lähetin pariin kertaan, isoja kuusia edessä, joten en nähnyt miten luikerteli siellä mm:lle asti
5 mm vasemmalla risupiilossa 60 m. > laitoin menemään pariin kertaa ja kolmannen kerran lähempää piioa kun ei edennyt mm asti vaan kierteli
6 mm oikealla puolella ojan takana 60 m. > lähti hyvin mutta tuli takaisin, ei ollut mennyt yli ojasta, laitoin uudelleen eri kohdasta ja nyt lähti hyvin ja meni suoraan mm:lle asti.

Mhhhhmmmm. mielenkiintoista! Ei voinut maastokaan olla niin vaikea, etteikö olisi voinut siitä suoriutua, on meillä ollut vaikeampiakin maastoja. Suon kyllä ymmärtää kun siellä on niin voimakas suon tuoksu jo muutenkin että ihmisen haju voi "kadota" sinne .....
Tai sitten voi vaan olla ettei toden totta saanut ylipäätään hajua. Ei tuosta kyllä taas osaa sanoa mitään. Kaikista ei vaan ole hakuhommiin, niin koirasta kuin emännästäkään, ei voi mitään  

Voi tuhannen tulimmaista, no sellaiset treenit tällä kertaa!

Tehtiin vielä pieni lenkki Rudyn kanssa, ajatukset vaan tosin harhaili pahasti päässä.