Tänään otettiin treenit niin että en tiennyt missä maalimiehet ovat. Tehtiin nyt melko lyhyt rata, yhteensä 4 pistoa jokaiselle.
Rudin vuoro oli neljäntenä.Hieman jännitti etukäteen koska ei olla otettu treenejä niin että en tietäisi missä mm:t ovat.
Ilmoittautuminen meni hyvin, haukkui kyllä mutta oli myös hiljaa ja malttoi keskittyä sillä aikaa kun "tuomari" näytti rataa.

-Ensimmäinen lähetys vasempaan etukulmaan jossa oli telttapiilo 50 m. , kävi tsekkaamassa piilon ja pyöri siellä vähän aikaa mutta tuli takaisin. Kehuin koiraa tästä.
-Toinen lähetys oikeaan etukulmaan -koira lähti innokkaasti kohti takakulmaa mutta hävisi "jonnekin" eteenpäin ja kesti jonkun aikaa ennenkuin tuli rulla suussa eli bongannut  mm:n 4 piilon kohdalta umpparista. Näyttö meni hyvin ja jotenkin koira kulki mukana takaisin keskilinjalle.
-Uusi lähetys oikeaan etukulmaan, ensimmäinen lähetys marjamatka, toisella lahti kun vaihdoin lähetyspaikkaa. Sai hajun mm:sta joka oli maassa makaavana verkon alla. Tämä ilmeisesti hieman vaikea koiralle. Näyttö ok. Takaisin kuljetus -hmmmmm.
Lähetys seuraavaksi vasemmalle puolelle-  teki ensin tyhjän piston (tosin en tiennyt missä kohtaa mm oli) tuli ilman rullaa  takaisin, uusi lähetys eri kohdasta - lähti hyvin kohti takalinjaa ja kaarsi takana  vasta piilolle (mm oli ison kiven päällä sadeviitan alla). Näyttö hyvä ja takaisin tulo ok, sai pelata lelulla vielä keskilinjalla autolle asti.

Tosi hyvät treenit! JEE Ruben -loistavaa!!!