Oltiin vaihteeksi "uudessa" paikassa porukan kanssa. Maasto oli meko haastavaa, aika kivikkoista, mäkeä molemmin puolin keskilinjaa, toisella puolella mäen alla suopohjaa. Täytyy silti todeta että kaikilla koirilla meni ihan hyvin alueella etsiminen (paitsi Rudylla).

Keskilinjalle laitettiin Rudia varten taas välimerkit jotta etenemismatka olisi lyhyempi.
Rudi oli suhteellisen ok, kun otin autosta ulos, taisi haukahtaa vain kerran ja sain kuljetettua sen keskilinjalle asti lelulla. Tarjosin maksapasteijaa mutta ei syönyt sitä lainkaan eikä edes tennispallokaan kiinnostanut. Alueelle päästiin ja sitten alkoikin hankaluudet, ei pysynyt yhtään kasassa, ilmoittautumisessa tuijotteli vain metsään. Lähetin vasemmalle 1 mm:lle (Saija verkon takana), kävi mutta ei syönyt! Lähetin toiselle puolelle 2 mm:lle (Anniina), lähti kyllä mutta ei käynyt siellä asti. Toinen lähetys lähempää, meni vain juoksenteluksi. Ei tainnut käydä siellä lainkaan. Sitten vaihdoin toiselle puolelle, 3 mm (Lea piilossa harmaassa roskiksessa), lähti mutta palasi heti takaisin mäen päältä, uusi lähetys, sama juttu, kiersi mäen päällä ja tuli takaisin. Taas yritin laittaa mutta nyt ei enää lähtenyt mihinkään. Kävelin mäen päälle ja laitoin sieltä menemään, juoksi ihan väärään suuntaan ja työskenteli taaksepäin. Taas uusi lähetys ja nyt teki loistavan piston mutta juoksi mm:n ohi. Saatiin lopulta mm:n kun laitoin koiran menemään 5 m. päästä ja varmaankin jo 10 lähetyskerralla.
En tiedä söikö sieltäkään mitään ? No, neljättä en enää ottanut ja lopetettiin tähän. En osaa sanoa mikä nyt meni näin pieleen tänään. Syömään ei millään kykene joten stressitasoa on mahdotonta saada laskettua ja toimintakykyä ei ole, menee enempi juoksemiseksi. Tässä touhussa ei taida enää olla päätä eikä häntää ..... Näyttääpi aika surkealta tämä rudin pk ura. Tiinan kanssa tätä kotimatkalla pohdittiin ja ei taida olla enää mitään keinoja käytettävissä. Tämä on nyt 9 kerta namipalkoilla ja tehdään nyt vielä muutama kerta perään ja katsotaan sitten, mutta tosiasia taitaa olla ei tuota stressitasoa enää mikään laske eikä jo tuon ikäistä koiraa saa muutettua. On jo takana niin paljon treeniä että se on niin syvällä muistissa ettei sitä pois saa