Hakuilemassa

Tänään meitä oli treeneissä neljä ja hyvin saatiin treenit aikaan. Olimme samassa paikassa kuin edellisellä kerralla.Kaikilla meni treenit tosi hyvin. Ehdittiin treenata sopivasti ennen hämärää ja sadetta.

Rudi pääsi haukkumaan muutaman kerran ilmoittautumiseen mennessä. Noora oli tuomarina. Nyt tein niin että 1 mm valmiina pressun alla ja sieltä suorapalkka, ihan hyvin lähti, lähetyskertoja tässä oli kaksi. 2 mm valmiina, koko ilmaisu, teki ihan kohtuullisen hyvän piston. Kolmas mm oli umpparissa ja sieltä suorapalkka. Piilo oli mäen rinteessä ja jouduin lähettämään kahteen kertaan. Neljäs mm oli valmiina kuopassa maastoverkon alla n. 30 m. päässä, tähänkin tarvittiin kaksi lähetystä. Ei voi ymmärtää kyllä noita "marjamatkoja". No muuten meni  ihan hyvin. Ei sotkenut vaikka laitoinkin väliin yhden koko ilmaisun. Sunnuntaina tulee Sari kouluttamaan joten katsotaan mitä hän tuumaa noista marjamatkoista.

Tottikset

Tottistelemassa kentällä, tehtiin vain lyhyehkö treeni tänään.

Autosta ulos rituaali, hyvin meni kunnes käskin sivulle ilmoittautumista varten, sitten rupesi haukkumaan, takaisin autoon!
Uusi yritys, päästiin kentälle ja tehtiin seuraamista, lyhyttä ja pidempää pätkää, ilman palkkaa ja palkan kanssa. Edistää hirvittävän paljon juoksussa eli korjaamista on kyllä. No, koetaan tätä seuraavan kerran namilla jos onnistuu imutus ....
Tasamaa noutaminen, ok , matalaa hyppyeste, ok, paitsi että kolautti takajalat tähänkin esteeseen, A-este hyvin. Lopuksi tehtiin vielä ilmoittautuminen ja se meni hyvin nyt ilman haukuntaa.