Majan kentällä jälleen, onneksi siellä on loistava valaistus. Vein ensin treenikamat kentän laidalle, tein ruudun ja laitoin valmiiksi noutokapulat ärsykkeeksi.
Sitten koira autosta ulos ja samat kuviot ettei ehdi haukkumaan.  Kentällä tein sivulle tuloja ja askel siirtymiä edestakaisin eteen taakse ja sivuille. Tämä menee ihan hyvin paitsi oikealta vasemmalle liikkeessä, jää jotenkin ihan vinoon. Seuraamisessa tosi innokas mutta edisti jälleen jonkun verran, tein askel taaksepäin liikkeitä joka on yleensä auttanut. Kaukokäskyissä oli myös hieman levoton, liikkeen virityksessä istu käskystä ei malttanut istua vaan "putosi" maahan, maahan menot on muutenkin melkoisen nopeat. Jätin koiran ja menin n. 15 m päähän. Ensimmäisestä käskystä nousi hienosti istumaan! Palkkasin nameilla tästä.
Ruutun lähetyksessä ei malttanut jäädä istumaan paikalle vaan hiippaili perään kun olin viemässä lelua ruutuun. Jätin uudeelleen istumaan ja nyt pysyi paikalla.  Ensimmäisellä kerralla meni ruutuun vinoon vasemmalle, oma moka, pudotin lelun ruudun takaosaan huolimattomasti. Toisella kerralla vein lelun ruudun keskelle ja nyt meni hyvin ruutuun. Huomaa kyllä ettei ole vähään aikaan tehty tätä, mutta luulen että merkit kyllä erottaa, on kuitenkin treenattu niin paljon tätä. Ei välittänyt lainkaan noutokapuloista mutta heti kun otin kapulan käteen, johan alkoi hyrrä pyörimään. Otettiin nouto ensin metallikapulalla ja se meni loistavasti. Sitten vein puisen noutokapulan koiran ja itseni väliin, hyvin toi.
Tämän jälkeen vielä heitin kapulan ja toi senkin hienosti, hyvä luovutus!
Tosi hyvät treenit
Sitten halliin tokokurssilaisten kanssa, tänään teemana nouto ja hyppyeste.
Kivoja nuo kurssilaiset ja koirat tottakai

Käytiin vielä otsalamppulenkillä Tiinan ja Duun kanssa.