Tänään otettiin viime maanantain treenien paikkausta, sama paikka ja samanlaiset treenit. Ainoa poikkeus, umpipiilo vasemmassa etukulmassa.
Neljä maalimiestä valmiina piiloissa. 1 -3 mm:ltä suorapalkat ja viimeiseltä koko ilmaisut.

1. Maalimies vasemmalla, umpparissa, sp -> lähti hyvin, suora pisto
2. Maalimies oikealla, suon takana ojassa ,sp-> ensimmäinen lähetys - "marjamatka" (ei lainkaan käyttänyt nenää), toinen lähetys hyvin -> etsi takana hyvin
3. Maalimies vasemmalla piilossa ison juurakon takana, maastoverkko hämypiilona edessä,sp -> ensimmäinen lähetys -> kävi maastoverkolla ja tuli takaisin, toinen lähetys -> lähti ihan vinoon mutta sai takaa hajun ja löysi perille, pistona ei hyvä!
4. Maalimies suolla alamäessä, ison kuusikon takana, koko ilmaisu -> ensimmäinen lähetys "marjamatka", toisella lähetyksellä menin lähemmäksi lähettämään mutta Tiina ja Katriina onneksi muistuttivat että pitää vaan laittaa keskilinjalta menemään eli kolmas lähetys, nyt pinkaisi suoraan takamerkkipiiloa kohti ja löysi, näyttö meni hyvin.

Loppukommentit:
Ei jatkossa apuja lähetyksissä vaan vaadittava koira menemään maalimiehelle, marjamatkat taitaa jäädä pysyväksi ongelmaksi, valitettavasti ...
Ilmeisestikin kuumenee niin paljon että rupeaa hamuamaan kiintorullaa (en varmaan tätä ongelmaa pois aivan heti), pitää ottaa sekaisin suorapalkkoja sekä ilmaisuja.
Seuraavissa treeneissä lelupalkkoja vaihdellaan.
Maalimieheltä keskilinjalle siirtyminen treenattava, koska "karkaa" keskilinjalle eikä pysy mukana.

No, tässähän tätä treenattavaa taas riittää loppuvuodelle ;)
1799005.jpg