Iltapäivällä oltiin tottistelemassa kentällä, otettiin seuraaminen, lyhyttä ja pidempää osuutta, palkkasin pallolla välillä.
Otin vielä erikseen juoksemista ja tavallista käyntiä, edistää vieläkin juoksemisen yhteydessä ja paljonkin ...
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo ihan ok mutta tuli eteen vinoon. Pitää korjata tätä vaikka namin kanssa erikseen.
Paikallaolossa nousi istumaan kun jätin koiran, taas uusi yritys.
Nyt pysyi tosi hyvin vaikka häriökoira treenasi aika lähellä paikallamakuu paikkaa, aika oli 5 min.
Sitten tasamaa nouto, hyvä, tästä palkkaa. Metrinen este seuraavaksi. Ensimmäisellä hyppykäskyllä ei nyt lähtenyt, toisella käskyllä lähti mutta odotti hetken ja ponnisti sitten, avitin vielä esteen luona niin että hyppää varmasti takaisin päin, no ponnisti esteen päältä kummallakin kerralla, ei voi mitään.
A-este ei nyt tuottanut ongelmia. Tämä oikein hyvä. Lopuksi tehtiin vielä ilmoittautuminen häiriökoiran kanssa yhtäaikaa. Se meni hyvin mutta olisi pitänyt olla tässä taas nopeampi, rupesi nimittäin haukkumaan ihan loppuvaiheessa. Voi harmi!
Muuten ihan mallikaat treenit ja eikä haukkunut muuten kuin ihan lopussa. Pitäisi vaan itse muistaa että ei sitä haukkumista saa välttämättä koskaan kokonaan pois joten ei pitäisi stressata  sitä ihan kamalasti ....

Esineet

Mentiin hakuporukalla vielä illan päätteeksi esineruutuilemaan. Tehtiin Rudille koko ruutu eli 50 x 50 ja reunat tallottiin varmuuden vuoksi kahteen kertaan. Sitten tehtiin kaistale muille haukuille. Hyvin meni treenit muillakin. Lopuksi otin Rudin ja sain Suskilta kolme esinettä; lompakko, kenkä ja jumppatossu. Esineet vietiin taakse;  yhdet kulmiin ja yksi keskelle. Otin koiran autosta ja oli taas kun vedetty vieteri, ampaisi raketin tavoin kohti ruutua ja jotakin se teki siellä nenäällään kun toi kengän mukanaan. Tosi hyvä! Tosin ehti taas tappaa kengän ennen luovusta. Hyvät treenit, kiitokset Miralle, Markolle, Suskille ja Anniinalle :)