Rudi oli ensin tallaamassa maastoa ja sai purkaa ylimääräistä painettaan juoksemiseen ja keppien kanteluun. Rudille tein seuraavanlaisen treenin: kahdeksan mm ja käytin nyt kiintorullaa ilmaisussa. Tässä kohtaa voi jo sanoa että eihän siitä mitään tullut! Idiootti kun on, niin pitäähän sekin kokeilla ennenkuin todeksi uskoo.
1. Haamu >> rulla oli ensin liian tiukalla, eikä saanut sitä, siitä tuli suorapalkka
2. Valmis >> lähetin kaksi kertaa väärään suuntaan >> mm palkkasi lelulla en mennyt mukana näytölle
3. Haamu >> lähti todella hyvin ja otti rullan hienosti maalimiehellä asti, näytölle mukaan
4. Puoliperään juoksu 25 m. >> koira lähti hyvin mutta oli ottanut rullan suuhun liian aikaisin >> näytölle ilman ohjaajaa ja oli ottanut tässäkin rullan suuhun
5. Haamu >> tämä pisto meni todella hienosti >> näytölle mukaan
6. Valmis >> lähti hyvin ja eteni mm:lle asti >> näytölle mukaan ja yritti rullaa suuhun mutta kielsin koko ajan, lopuksi päästin liinasta irti
7. Puoliperään juoksu 40 m. >> tässä otti rullan ihan liian aikaisen >> näyttö ok
8. Haamu >> lähti hyvin ja eteni hienosti, oli ottanut rullan mm:llä >> näytölle lähtiessä yritti taas ottaa rullaa suuhun mutta tässäkin kieltäminen auttoi.
Eli yhteenvetona voisi todeta että kiintorullaa ei olisi pitänyt laittaa kun otettiin haamuja jne. mm pitää olla ehdottamasti aina hyvin piilossa!!! Ilmaisuja pitää ottaa erikseen jne.
Masentavaa että me ei tässä lajissa edetä kun piirun verran ja tulee aina uusia ongelmia!

Treenien jälkeen metsälenkille jossa oli aikaa miettiä ylipäätään tuon koiran treenaamista!
Lenkin jälkeen lähdettiin Turkuun sukuloimaan jossa sai muutakin ajateltavaa. Perille päästyään Rudi ensimmäisenä oksensi sukulaisten hienolle ja kalliille olohuoneen matolle! No, onneksi siellä tykätään eläimistä, joten eivät pitäneet asiaa kamalan pahana vaikka itseä kyllä harmitti. Sunnuntaina tultiin kotiin ihan hirvittävässä lumimyrskyssä.
Auto piti pysäyttää muutaman kerran kun ei nähnyt yhtään mitään. HUH!