Perjantaina tehtiin lenkki liukastellen asfaltilla, venäytin selkäni kunnolla. Kotipihalla otettiin lenkin jälkeen merkille lähetystä sekä tunnarinoutoa.
Merkille lähetys meni suhteellisen hyvin. Pitää vaan hakea sitä oikeaa paikkaa niin että koira tajuaa mennä todellakin merkin taakse seisomaan eikä jää seisomaan merkin eteen!
Tunnarinoutoa yhdellä kapulalla Virven neuvojen mukaisesti (yhdellä tunnarilla piilotettuna lumeen tai hiekkaan niin että kauemmaksi jää isompi läjä tunnareita) ja liinassa kiinni. Lähtö oli vauhdikas ja jouduin jarruttamaan liinassa eli lähti täysin nenä kiinni katse kapulapläjään. Toisella yrityksellä tajusi jo tarkoitusperän eli että tässä haetaan vain ja ainoastaa sitä "omaa" kapulaa. Täytynee tehdä taas vaan paljon toistoja mutta tahtoo kyllä kuumentua niin opaljon että pitää tajuta lopettaa oikeaan aikaan.
Jotku laittavat "oman" päälle namia, mutta Virve ei sen kannalla ollenkaan. Sisätiloissa vielä lopuksi tavallinen nouto iltaruualla ja se meni taas vaihteeksi hyvin eli ei jäänyt jyystämään vai toi kapulan suoraan minulle. JEE!